تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌شود

کرمانشاه- ایرنا-‌ معاون صندوق نوآوری و شکوفایی رییس جمهوری گفت:‌ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار صندوق پژوهش و فناوری قرار داده‌ایم تا شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان را در استان خود و بدون نیاز به صدور مجوز از تهران و با زمان به مراتب کمتری دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیاوش ملکی فر عصر چهارشنبه در نشست معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری که در سراسری جلسات نوروزنژاد پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد،‌ خدمات صندوق را در چهار بخش «تسهیلات،ضمانت‌نامه،سرمایه‌گذاری و توانمندسازی» تقسیم‌بندی کرد و افزود:‌ تسهیلات بالای ۵۰۰ میلیون تومان را به بانک‌ها ارجاع می‌دهیم و از ابتدای امسال هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوبه تسهیلات بانکی داشته‌ایم.

وی به استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاهها در شرکت ‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت:‌ به ازای حضور هر عضو هیئت علمی دانشگاهها در شرکت‌های دانش‌بنیان، صندوق ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می‌کند.

ملکی فر از کمک‌های بلاعوض در بخش توانمندسازی خبر داد و گفت: ۷۰ درصد هزینه یا شهریه در بخش‌های تجاری‌سازی یا توسعه بازار، خدمات مالکیت فکری، خدمات مشاوره، خدمات آموزشی، استانداردها و مجوزها، رتبه‌بندی و جوایز و رویداد و شبکه‌سازی را صندوق پرداخت می‌کند.

او اضافه کرد: در ۸۰ نمایشگاه داخلی صندوق نوآوری و شکوفایی به هر شرکت دانش‌بنیان سالانه تا سقف ۲۰ میلیون تومان و از ۴۵ نمایشگاه خارجی صندوق به شرکت‌های دانش‌بنیان سالانه تا سقف ۶۰ میلیون تومان برای اجاره غرفه، تزیین غرفه و... بصورت بلاعوض کمک می‌کند و همچنین صندوق استانداردهای تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان را تا سقف ۲۰ میلیون تومان و استانداردهای صادراتی آنها را تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بدون بازپرداخت حمایت می‌کند.

در این جلسه اعضا و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان موانع و مشکلات واحدهای خود را مطرح کردند که درخواست ضمانت‌های بانکی سنگین از طرف بانک‌ها یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آنها بود.

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌ جمهوری در ابتدای این جلسه از فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه و زیرمجموعه‌های آن تقدیر کرد.

پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال ۸۵ شروع به فعالیت کرده و در این مدت بیش از ۵۵۰ شرکت و واحد فناور از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند.

این پارک با ۳۰۰ شرکت فعال، ۲ هزار نفر اشتغال زایی مستقیم و ۱۵۰ میلیارد تومان صادرات در سال گذشته در میان پنج پارک برتر کشور قرار داشت.

اکنون هفت مرکز رشد، چهار کانون شکوفایی و خلاقیت، یک مرکز شتاب دهنده، سه مرکز نوآوری، مرکز تولید پویانمایی و گیم، دبیرخانه مدیریت شرکت های دانش بنیان استان، صندوق پژوهش و فناوری و دفتر مالکیت فکری در زیرمجموعه پارک علم و فناوری استان کرمانشاه فعال است.

۸۰۶۶