۸۲ کارگاه اقتصاد مقاومتی در خراسان جنوبی راه‌اندازی شد

بیرجند - ایرنا - ۸۲ کارگاه اقتصاد مقاومتی و کمک اشتغال روستایی با پرداخت ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات همزمان با هفته دفاع مقدس در استان خراسان جنوبی افتتاح شد.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح همزمان ۸۲ کارگاه اقتصاد مقاومتی که در روستای علی‌آباد لوله بیرجند برگزار شد گفت: فشارهای مختلف دشمنان در جنگ اقتصادی به حداکثر رسیده اما جواب‌ها، ایستادگی‌ها و مقاومت در برابر این جنگ هم نسبت به گذشته افزایش یافته‌ است.

سردار علی قاسمی افزود: مقاومت خود را در برابر جنگ اقتصادی دشمنان افزایش دهیم و باید در این جنگ هم مانند هشت سال دفاع مقدس مقاومت داشته باشیم تا پیروز میدان شویم.

وی عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس تمامی کشورهای جهان در مقابل ما قرار داشتند و هزینه‌های سنگینی را بر ما تحمیل کردند اما با مقاومت هشت ساله مردم به پیروزی رسیدیم.

وی گفت: امروز به دلیل جنگ اقتصادی دشمنان، مردم سطح متوسط و پایین جامعه از لحاظ اقتصادی محدودیت‌هایی دارند و در دوران دفاع مقدس وضع تمام کشور این گونه بود و در یک جنگ تمام عیار سخت نظامی بودیم که نسل قبل از ما از جمله شهدا، رزمندگان و جانبازان رفتند و جان و خون دادند تا پیروزی برای ملت حاصل شد.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر هم دشمنان جنگ روانی، فرهنگی و اقتصادی را علیه ما طراحی کرده‌اند اما توطئه‌های جبهه استکبار در عرصه‌های گوناگون علیه جمهوری اسلامی ایران پیوسته شکست می‌خورد.

وی اظهار داشت: باید تمامی کارها و برنامه‌های ما برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن باشد چرا که هدف دشمن از جنگ اقتصادی، ایجاد اختلال در رشد ملی و اشتغال کشور است.

سردار قاسمی گفت: در زمینه نظامی به اقتداری رسیده‌ایم که دشمنان نمی‌توانند اقدام یا اهداف خود را عملیاتی کنند.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی به اشتغال روستاییان کمک می‌کند اظهار داشت: مجموعه سپاه و بسیج با همه گرایش‌های سیاسی در راستای اعتلای نظام و انقلاب به ویژه خدمت‌رسانی به مردم همراه هستند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی هم در این آیین گفت: این کارگاه‌ها در زمینه صنایع دستی، حوله بافی، گلیم بافی، چرم دوزی، پرورش مرغ بومی و دام سبک و سنگین راه‌اندازی شد.

مهدی هنری بیان کرد: کمک به آموزش و توانمندسازی جوامع روستایی یکی از برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی است تا مشاغل خرد و خانگی در روستاها توسعه پیدا کند.

وی بازار فروش محصولات را از جمله مشکلات تولیدکنندگان دانست و اضافه کرد: برای فروش تولیدات روستاییان ظرفیت بنیاد تعاون بسیج را به‌کار گرفته‌ایم تا با برندسازی، بسته‌بندی و ارائه در بازار، دغدغه فروش کمتر شود.

وی اظهار داشت: با توجه به توطئه‌های مختلف دشمنان به ویژه راه‌اندازی جنگ اقتصادی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه شکوفایی و دفاع از امنیت اقتصادی همه ما باید به عنوان یک رزمنده اقتصادی وارد عرصه عمل شویم و در زمینه اشتغال، تولیدات خانگی و توانمندسازی مردم تلاش گسترده‌ای را انجام دهیم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: یکی از اقدامات بسیار خوبی که بسیج سازندگی در خراسان جنوبی برای محرومیت‌زدایی در برنامه کاری خود قرار داده کمک به خانواده‌های روستایی در زمینه اشتغال‌زایی و کسب درآمد با مشارکت مردمی است.

وی افزود: با هدف خودکفایی روستاییان، توزیع مرغ بومی بین بیش از سه هزار و ۱۰۰ خانوار در روستاهای مختلف استان انجام شده و در ادامه به حوزه دام و تولید نان ورود کرده‌ایم تا بتوانیم با مدل معیشتی در زمینه خودکفایی خانواده‌ها گام موثر برداریم.

۷۵۵۶*۳۰۲۸

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha