مهدی غیب الهی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان محصول از ۲۰ هکتار باغهای شهرستان ابرکوه برداشت شده که متوسط تولید انجیر در هر هکتار ۳.۵ تن بوده و در برخی از باغات این شهرستان تا پنج تن محصول نیز از هر هکتار برداشت شده است.
وی، ارقام انجیر تولیده شده در شهرستان ابرکوه را مله، زرد و سیاه برشمرد و یادآور شد: بهترین نوع این محصول زرد است که از لحاظ طعم از کیفیت بالایی برخوردار است.
غیبالهی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان مصرف محصول انجیر به صورت تازه خوری است و بخشی از آن به بازارهای محلی ابرکوه عرضه می شود .
اراضی قابل کشاورزی شهرستان ابرکوه ۲۰ هزار هکتار است که به علت کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی ۱۵ هزار هکتار آن به کشت محصول کشاورزی اختصاص دارد که از این میزان هشت هزار هکتار به باغهای میوه و هفت هزار هکتار آن هم به اراضی زراعی اختصاص دارد.
۳۵ درصد اشتغال شهرستان ابرکوه وابسته به فعالیتهای کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار خانوار از این طریق امرار معاش میکنند.
۱۴۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی ابرکوه به مدت ۱۰ ماه از ۶۶۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۳ رشته قنات استحصال و با این میزان آب از سطح ۱۵هزار هکتارسطح زیرکشت، سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید که بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه می شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۰/ ۶۰۱۴/
نظر شما