حبیب الله زارع روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: از مبلغ تسهیلات پرداختی ۱۰ میلیارد ریال آن در سال گذشته و ۵۰ میلیارد ریال نیز امسال بوده است.
وی افزود: توسعه کشت محصولات گلخانهای از سیاستهای راهبردی و مورد توجه وزارت جهادکشاورزی است و بر این اساس به متقاضیان تا ۸۰ درصد هزینه احداث واحد گلخانه از طریق تسهیلات بانکی پرداخت میشود.
زارع اضافه کرد: مقابله با تنشهایی مانند گرما، سرما و کم آبی، تامین نیاز بازار به سبزی و صیفیجات خارج از فصل، افزایش تولید و کیفیت محصول، کاهش ضایعات تولید، افزایش راندمان آبیاری و افزایش ایجاد اشتغال از مهمترین مزایای احداث گلخانه است.
وی ادامه داد: درحال حاضر پنج واحد گلخانهای کوچک مقیاس بامجموع مساحت نیم هکتار درحوزه تولید گل و گیاهان زینتی و آپارتمانی و یک واحد دیگر نیز با مساحت نیم هکتار در زمینه تولید صیفیجات در شهرستان فعال است.
مدیر جهادکشاورزی مینودشت همچنین با بیان اینکه عملیات احداث چهار واحد گلخانه دیگر با مجموع مساحت دو هکتار و با نیاز تسهیلاتی ۴۰ میلیارد ریال در دست اقدام است که هر کدام بین ۱۵ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: دو واحد از گلخانههای در دست اقدام تا دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
زارع از صدور پروانه تاسیس ۹ واحد گلخانه دیگر هم با مجموع مساحت چهار هکتار در مینودشت خبر داد و افزود: با توجه به بالابودن حجم سرمایه گذاری احداث گلخانه، برخی متقاضیان برای تامین سهم آورده و یا تامین وثیقه مورد نیاز دریافت تسهیلات بانکی با مشکل مواجه هستند.
وی اضافه کرد: با اصلاح برخی استعلامات غیرضروری در زمینه احداث واحدهای گلخانهای، روند انجام استعلامات از ۶ ماه به کمتر از دو ماه کاهش یافته و بانک عامل هم در اسرع وقت تسهیلات مورد نظر را پرداخت میکند.
شهرستان مینودشت افزون بر ۸۱ هزار نفر جمعیت و حدود ۳۱ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد.
/۳۰۳۹/۱۸۶۰
نظر شما