به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران،احمد حسینزادگان روز چهارشنبه در آیین افتتاح سرای تجاری استان مازندران در ولگاگراد روسیه با اشاره به اراده سیاسی دولت جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در افزایش روابط اقتصادی ۲ کشور، گفت: در این سفر تعداد زیاد از تجار و فعالان اقتصادی در حوزه های مختلف از جمله گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن حضور دارند تا بتوانند اهداف اقتصادی - سیاسی طرفین را جامع عمل بپوشانند.
وی همچنین اظهار داشت: مازندران در مسیر کریدور شمال به جنوب ایران قرار دارد و با پیگیری و کمک دولت و با تلاش های بخش خصوصی و برنامه ریزی توسط متخصصین و اساتید دانشگاههای استان می تواند دسترسی و مراودات فعالان اقتصادی روسیه را به خلیجفارس تسهیل نماید.
استاندار مازندران بررسی و رفع موانع و مشکلات مبادلات تجاری ۲ استان را خواستار شد و اظهار داشت: راهاندازی سرای تجاری مازندران در استان ولگاگراد می تواند درزمینه تسهیل ارتباط بیواسطه و هموار ساختن مسیر توسعه و گسترش مناسبات و مراودات اقتصادی و تجاری دو طرف تاثیر بسزایی داشته باشد.
استاندار مازندران با اشاره به سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی مبنی برتوسعه روابط همه جانبه با کشورهای دوست و همسایه به ویژه روسیه، خاطرنشان کرد: بر همین اساس استان مازندران نیز برنامههای متعددی را برای توسعه روابط با استان های متناظر روسیه در دستور کار قرار داده است که استان ولگاگراد یکی از استانهای مهم و هدف در این خصوص می باشد، بنابراین سعی خواهیم کرد طی برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلندمدت، بخش های خصوصی دوطرف را برای توسعه و گسترش روابط ترغیب نماییم.
حسینزادگان به ظرفیتهای اقتصادی مازندران را برای استان ولگاگراد و کشور روسیه اشاره کرد و گفت: مازندران از زیرساخت های مناسب نظیر سه فرودگاه، چهار بندر مهم، در حوزه ICT ، IT و ضریب بالای نفوذ اینترنت، همسایگی با ۶ استان کشور، نزدیکی به پایتخت اتصال به راه آهن سراسری ، وجود ذخایر غنی آبزی پروری، طیور، دام و قابلیت تولید بیش از هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی کیفی که در ۱۴ محصول رتبه برتر در سطح کشور را دارد، برخوردار است.
به گفته وی، قرار گرفتن مازندران در کرانه ساحلی جنوب دریاچه بزرگ خزر به طول ۳۳۸ کیلومتر و همسایگی با چهار کشور حوزه خزر ( ترکمنستان، قزاقستان، روسیه، جمهوری آذربایجان) با امتیاز حمل و نقل دریایی، قرار داشتن در کریدور بین المللی شمال جنوب کشور، ۳۸ شهرک صنعتی و ۲۵۰۰ واحد صنعتی با حجم سرمایه گذاری بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی، سلولزی، صنایع فلزی، موقعیت ممتاز گردشگری استان به عنوان قطب گردشگری کشور و جذب گردشگران داخلی و خارجی با تجمیع زیبایی های کوه، دریا، دشت و جنگل های هیرکانی در کنار هم و وجود بسیاری از مزیت ها و فرصت های بی نظیر، فرصت های مغتنمی را برای تبادلات و مراودات تجاری با کشورهای دوست و همسایه حاشیه خزر و سایر کشورهای جهان مهیا می نماید.
استاندار مازندران با بیان اینکه برخی ازمواردی که می تواند تاثیرات زیادی بر توسعه همکاری های متقابل داشته باشد را در این سفر پیشنهاد داده ایم، افزود: تمهیدات لازم جهت تسهیل در صدور روادید فعالان اقتصادی و راه اندازی دبیرخانه مشترک بین اتاق های بازرگانی دو استان برای توسعه همکاری و ارائه خدمات مدنظر است.
حسینزادگان تسهیل صدور مرکبات و کیوی، گل و گیاه، سیمان و ورود خوراک آبزیان و محصولات مورد نیاز استان را مهم ارزیابی کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه های دوسالانه و همایشهای مشترک فرصت های تجاری و سرمایه گذاری، توسعه همکاری مراکز دانشگاهی دو طرف و معرفی توانمندی های مازندران و ولگاگراد از طریق مراکز صداو سیما از پیشنهادات دیگر مازندران برای افزایش همکاری دو طرف است.
استاندار مازندران به تبادل تورهای گردشگری به ویژه گردشگری ورزشی اشاره کرد و خواستار زمینه سازی برای شناخت هرچه بیشتر شهروندان ۲ استان نسبت به جاذبه ها و توانمندی های دو طرف شد.
گفتنی است این سرای تجاری استان مازندران در مساحت یکصد متر مربع و با استقرار ۷۶ ویترین نمایشگاهی در طبقه فوقانی اتاق بازرگانی ولگاگراد تهیه، تجهیز و عملیاتی شده و امروز بصورت رسمی آغاز به کار کرد.
این سرای تجاری به صورت انحصاری مربوط به استان مازندران است و تمامی تولیدکنندگان و تجار استان می توانند در این حوزه ورود کنند.
۷۳۳۵/۱۶۵۴
نظر شما