علی خدایی مدیرکل راه آهن شمال۲ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این قطار ساعت ۷ صبح با ظرفیت کامل ( ۳۱۲ نفر) وارد گیلان می شود و پس از انجام مقصدهای تعیین شده گردشگری ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه همین روز به تهران باز می گردد.
وی تصریح کرد: این قطاربه عنوان تور یک روزه ریل گردی از تهران حرکت می کند و از روی پل ها، کنار بناها و داخل تونل هایی که مهم هستند، با سرعت کمتر عبور می کند تا گردشگران بتوانند عکس ها و فیلم های مود علاقه خود را تهیه کنند.
وی با تشریح برنامه این قطار گردشگری ادامه داد: قطار در ایستگاه سراوان متوقف می شود و بعد از آن، مسافران با اتوبوس از موزه میراث روستایی گیلان بازدید می کنند و سپس با اتوبوس به سمت مجموعه شاه عباسی حرکت کرده و ضمن بازدید از این مجموعه ، استراحتی نیز آنجا دارند.
خدایی اضافه کرد: بعد از آن گردشگران سوار قطار می شوند و در ایستگاه منجیل متوقف و پیاده و در نهایت از دریاچه و بازارچه منجیل بازدید می کنند و به تهران باز می گردند.
وی بیان کرد: حرکت این قطار گردشگری به صورت هفتگی در گیلان ادامه دارد و علاقه مندان می توانند بلیت خود را از تمامی آژانس های داخل شهرها تهیه کنند.
به گزارش ایرنا نیمه اسفندماه سال گذشته راه آهن قزوین - رشت با حضور رئیس جمهوری و هیأت های خارجی، به طور رسمی افتتاح شد. راه آهن قزوین - رشت به صورت یک خطه، از ایستگاه سیاه چشمه در شمال غرب قزوین و قبل از شهر تاکستان از خط آهن اصلی تهران - تبریز منشعب شده و با گذر از روستاهای کوهین و شیرین سو در محدوده شهرهای لوشان، منجیل، رودبار، رستم آباد و امامزاده هاشم ادامه مسیر داده و به ایستگاه رشت می رسد .
راه آهن قزوین - رشت ۵۳ تونل به طول ۲۲ کیلومتر دارد؛ همچنین بزرگترین پل راه آهن کشور به طول یک هزار و ۴۳۰ متر روی سد منجیل ساخته و برای احداث این خط ریلی حدود ۹ کیلومتر پل بزرگ و ۲۲ میلیون متر مکعب خاکبرداری و خاکریزی شده است.
یکی از مهمترین اهداف احداث خط آهن گیلان تکمیل نوستراک شمال - جنوب است؛ هم اکنون برای تحقق این مهم در ادامه راه اهن رشت - قزوین ، مسیر ریلی از رشت به سمت بندرانزلی، کاسپین و آستارا در حال تکمیل است.
اولین محموله بار گیلان از طریق خط ریلی نیز نیمه اردیبهشت ماه سال جاری از مبدأ خوزستان به رشت رسید.
۷۲۹۶/۲۰۰۷/
نظر شما