از مجموع ۲ هزار و ۴۴۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری ۱۴ نفر شهدای زن هستند که در حادثه بمباران به شهادت رسیدند.
همچنین چهارمحال و بختیاری دارای ۸۰۰ زن ایثارگر و ۳۷ جانباز زن است.
وجود یک هزار و ۴۱۲ مادر شهید که در قید حیات هستند، ۵۸۴ همسر شهید، ۱۰۱ مادر جانباز بالای ۵۰ درصد و ۴۱۳ همسر جانباز بالای ۵۰ درصد از دیگر افتخارات جامعه زنان این استان به شمار میرود.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار داشت: اگر تربیت جوانان رشید و شجاع و همراهی زنان کشور نبود هیچگاه حماسههای دفاع مقدس رقم نمیخورد و امروز در امنیت نبودیم.
فرحناز قائدامینی تصریح کرد: امروز نیز زنان جامعه اسلامی در صحنه دیگر که همان حفظ استحکام و تقویت بنیان خانواده است، رسالت خود را ایفا میکنند و با مدیریت صحیح زنان در خانواده گام دوم انقلاب نیز با موفقیت و سربلندی برداشته میشود.
وی تربیت نسلی مطابق با آرمانها و سیره مکتب حسینی را از مهمترین رسالتهای بانوان امروز جامعه برشمرد و گفت: بیشک حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) دو الگوی والا برای زنان و دختران جامعه هستند که با تاسی به این دو بانوی بزرگ اسلام میتوان نسلی موفق در همه عرصهها تربیت کرد.
معاون اجرایی سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ایران اسلامی در ۸ سال دفاع مقدس با تمام دنیا در حال مبارزه بود اما با یاری خدا و حماسهآفرینیهای رزمندگان اسلام پیروز میدان شدیم.
اسماعیل مولوی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به اقتدار و عظمت واقعی خود دست پیدا کرد و اجازه نداد ذرهای از خاک خود به دست دشمنان بیفتد و مقتدرانه به حیات خود ادامه میدهد.
وی خاطرنشان کرد: ۸ سال دفاع مقدس انقلاب اسلامی را بیمه کرد و به دوران طلایی تاریخ کشور تبدیل شد و ضرروی است تا ارزشهای این دوران برای نسلهای جوان بخوبی تبیین شود.
۷۳۶۳/۲۰۹۷
نظر شما