«علیاصغر حمیدیفر» روزدوشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: این شرکت تولیدی در نیمه نخست پارسال ۱۵۰ دستگاه کمباین تولید کرده بود که امسال رشد ۲۵ درصدی را تجربه کرده است.
وی، رایزنی با شرکتهای مختلف داخلی و خارجی را عامل اصلی افزایش سفارش و حجم محصولات تولیدی کمباین سازی ایران عنوان کرد و ادامه داد: قیمت هر دستگاه از این ماشینآلات کشاورزی بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد میشود و تمامی تولیدات امسال روانه بازار شده است.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران (اراک) اظهار داشت: ۱۶۱ دستگاه بیلر و ۲۳۴ کمباین برنج نیز نیمه نخست امسال در این شرکت تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تولید ۷۳ دستگاه بیلر بیش از ۵۵ درصد و در تولید کمباین برنج با ۲۳۱ دستگاه بیش از یک درصد رشد حاصل شده است.
حمیدیفر بیان کرد: ۱۴ دستگاه کمباین در سال جاری از این واحد تولیدی به کشورهای آسیای جنوب شرقی و ۲۴ دستگاه بیلر به کشورهای همسایه صادر شده که ارزش ریالی آن ۴۳۰ میلیارد ریال بوده است.
وی گفت: راهاندازی مرکز نوآوری در راستای تنوعبخشی به سبد محصولات شرکت، برنامهریزی برای تدوین نقشه فناوری محصولات، شناسایی و توسعه منابع، بهبود زنجیره تامین و تدوین و اجرای برنامه آموزشی در راستای افزایش مهارت و توانمندسازی از مهمترین برنامههای کمباین سازی ایران در راستای افزایش تولید و صادرات است.
مدیرعامل کمباین سازی ایران، مذاکره با بخش خصوصی و دولتی کشورهای هدف، آموزش نیروهای محلی بازاریاب، تعمیرات و خدمات پس از فروش، تثبیت قیمت صادراتی محصولات، افزایش دوره خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی همزمان با فروش محصول را از مهمترین اقدامات این واحد تولیدی در راستای افزایش صادرات عنوان کرد.
شرکت کمباین سازی ایران سال ۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران بهنام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال های ۱۳۴۹ و ۱۳۶۱ به ترتیب با عناوین «ایران جان دیر» و «کمباین سازی ایران» تغییر نام داشته است.
در سال ۱۳۸۴ بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی ۵۳ درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال ۱۳۹۲ نیز آستان قدس رضوی با پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال سهام خود را به ۷۵ درصد افزایش داد.
/۶۰۱۳/۳۰۱۷/۳۰۷۵