سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران روز یکشنبه در حاشیه افتتاحیه این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: در این نمایشگاه آخرین تجهیزات و دستاوردهای حوزه آتش نشانی شهر تهران به معرض نمایش درآمده است.
سید جلال ملکی افزود: در این نمایشگاه تعدادی از خاموش کننده ها و تانکرهای آب و خودروهای سنگین آتش نشانی در دهه های گذشته به نمایش گذاشته شد.
وی ادامه داد: همچنین تعدادی از آتش نشانان داوطلب در این نمایشگاه در حوزه ایمنی و آتش نشانی به شهروندان آموزش و مشاوره ارائه می کنند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه نیز انجام حرکات عملیاتی و آتش نشانی توسط تعدادی از آتش نشانان اجرا شد.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری تهران در این سال های اخیر حمایت ویژه ای از سازمان آتش نشانی داشته تاکید کرد: در این ۳ سال اخیر ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آتش نشانی خریداری شد و همچنین در حوزه ارتقای سطح ایمنی شهروندان نیز با بازدیدهای میدانی از ساختمان های نا ایمن اقدامات خوبی صورت گرفت.
به گفته ملکی، در حال حاضر حدود ۵ هزار آتش نشان در بیش از ۱۳۰ ایستگاه عملیاتی آتش نشانی مشغول کار هستند و بطور میانگین ماهانه بیش از یک هزار ماموریت توسط آتش نشانان صورت می گیرد که تنها ۳۰ درصد این حوادث آتش سوزی است و مابقی حوادث تصادف، سقوط و سایر حوادث نیز است.
در روز ۷ مهر ۱۳۵۹ وقتی که دشمن بعثی به پالایشگاه آبادان حمله هوایی کرد، آتش نشانان منطقه و شهر های اطراف برای مهار آتش به پالایشگاه رفتند که در حین عملیات خاموش کردن آتش، مجدداً هواپیماهای دشمن اقدام به بمباران پالایشگاه می کنند که منجر به شهادت تعداد زیادی از آتش نشانان می شود.
طرح تعیین روز آتش نشانی و ایمنی در سال ۱۳۷۹ توسط ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش نشانی کشور پیشنهاد و توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور تائید شد. این روز با هدف ترویج ایمنی و پیشگیری از حوادث در سطح کشور همچنین یادآوری حماسه آفرینی ها و از خود گذشتگی های آتش نشانان میهن اسلامی در عرصه دفاع مقدس نامگذاری شده است. ایجاد زمینه های مناسب برای آموزش همگانی مردم در جهت پیشگیری از بروز حوادث مختلف و حفاظت از سرمایه های ملی نیز از دیگر اهداف نامگذاری این روز است.
تهرام/۷۲۴۳//۱۳۴۸
نظر شما