کوروش ولی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ، با بیان اینکه این تعداد تردد امسال نسبت به سال گذشته در همین مدت ۱.۲درصد افزایش یافته است، افزود: سال گذشته حدود ۶۲ میلیون و ۱۱۲ هزار تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شده بود.
وی، از ورود ۸ میلیون و ۵۲۴ هزار خودرو در ۶ ماهه نخست امسال به استان خبر داد و افزود: در این مدت نیز ۸ میلیون و ۳۷۷ هزار خودرو از استان خارج شده است.
ولی زاده ، با بیان اینکه بیشترین عامل تصادفات در استان ناشی از بیتوجهی به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است، افزود: عمده تخلفات رانندگی استان امسال در محورهای مواصلاتی شهرکرد به شلمزار در شهرستان کیار به ثبت رسیده است.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری، پرترددترین محور مواصلاتی استان در نیمه نخست امسال را جاده شهرکرد به سورشجان در مرکز استان اعلام کرد و گفت: میزان ورود و خروج خودرو استان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر زیادی نداشته است .
بر اساس برنامههای راهبردی و اولویت های تعریف شده در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری ، ساخت، ترمیم و اصلاح شبکه راه ها ویژه اصلاح نقاط حادثه خیز، عملیات احداث مجتمع های خدماتی، رفاهی و راه اندازی مرکز معاینه فنی مکانیزه خودروهای سنگین و نیمه سنگین برای حفاظت از محیط زیست و تقویت ایمنی خودروها در دستورکار قرار گرفته است.
چهارمحال و بختیاری از نظر موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در محور ارتباطی ترانزیتی استان های مرکزی به بنادر جنوب و جنوب غرب کشور به عنوان یکی از مهمترین شاهراه های اقتصادی ایران به حساب می آید.
به گزارش ایرنا، راه های موجود در استان چهارمحال وبختیاری شامل ۸۴۳ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۰کیلو متر راه فرعی،بیش از ۲۵۰ کیلو متر بزرگراه و دو هزار و ۳۶۶ کیلومتر راه روستایی است.
۶۱۹۹/۲۰۹۷
نظر شما