تقی رستم وندی روز یکشنبه در نشست تشکلهای خیریه استان سمنان در سالن اجتماعات کوثر استانداری سمنان افزود: مقابله و پیشگیری از آسیب اجتماعی فقط نیازمند کارهای ریشه ای و ساختاری نیست و گاه اجرای طرح محلی از بروز بسیاری آسیبها جلوگیری می کند.
وی با اشاره به نفوذ فضای مجازی در جامعه امروزی، ابراز داشت: حضور جوانان در فضای مجازی با تهدیدهایی همراه است که با برنامه ریزی و کارهای خرد میتوان آن را به فرصت تبدیل کرد.
وی ادامه داد: فقر، بیکاری، محرومیت، تغییر سبک زندگی از جمله عوامل آسیبهای اجتماعی است و انجام کارهای خرد و اقدامات محلی موثر در پیشگیری است.
رستم وند یادآور شد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته با ناملایمات زیادی مانند جنگ نظامی، کودتا، ترور و تحریم اقتصادی دست و پنجه نرم کرده و خم به ابرو نیاورده است، این عملکرد جامعه نشان از جامعه مقاومتی و ریشه دار بودن ارزش های کشور است و به دلیل این هویت ایرانی و اسلامی، کشور هیچگاه در اثر فشار دچار فروپاشی نمیشود.
وی تصریح کرد: تشکلهای مردم نهاد برای کمک به مردم شکل گرفتهاند و همواره دست مردم را برای عبور از مشکلات میگیرند.
۷۴ درصد جمعیت کشور شهرنشین است
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور اظهار داشت: در ابتدای انقلاب ۵۲ درصد جمعیت کشور شهرنشین و ۴۸ درصد روستایی بودند، اما اکنون در چهل سالگی انقلاب ۷۴ درصد جمعیت کشور را جمعیت شهرنشین تشکیل میدهد.
وی اضافه کرد: میانگین شهرنشینی در جهان ۵۴ درصد است و آمار نشان میدهد کشور ۲۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی جمعیت شهرنشین دارد.
رستموند بیان کرد: ابتدای انقلاب ۵۲ درصد جمعیت کشور باسواد بود، اما اکنون ۸۴ درصد جمعیت ایران باسواد و جمعیت دانشگاهی افزایش یافته است.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: تعداد دانش آموختگان مقطع کارشناسی در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۵ برابر شده است.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به منظور شرکت در نشست تشکلهای خیریه استان، و بازدید از چند موسسه خیریه، محله های مجری طرح یکسان سازی و مرکز افکارسنجی و رصد آسیب های اجتماعی استان ۲ روزه به استان سمنان سفر کرده است.
بر اساس رصد اداره کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، حدود ۸۰ درصد از آسیب های اجتماعی استان در ۲۰ درصد از مناطق رخ می دهد.
۷۳۴۲/۶۱۰۳