دانشگاه رازی از لحاظ کارهای پژوهشی بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان اسلام قرار دارد

کرمانشاه- ایرنا- رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به تلاش ۴۵۵ عضو هیئت علمی، چهار استاد برجسته جهان اسلام و ثبت حدود سه هزار مقاله علمی در پایگاه بین‌المللی «WOS» ظرف پنج سال اخیر،گفت: بااستناد به پایگاه‌ها و سامانه‌های رتبه‌‎بندی بین‌المللی، این دانشگاه از لحاظ پروژه‌های پژوهشی در بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان اسلام و کشور قرار دارد.

به گزارش ایرنا، محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا روز دوشنبه در نشست خبری که به منظور تشریح فعالیت‌های دانشگاه رازی در پنج سال گذشته در سرسرای دانشگاه رازی برگزار شد، افزود: این دانشگاه هم اکنون ۱۲ هزار دانشجو دارد که حدود ۳۰ درصد از آنها دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری هستند که نشان از توجه ویژه دانشگاه رازی به کارهای پژوهشی است.

وی انجام پروژه‌های پژوهشی را برای حل مشکلات استان ضروری دانست و تاکید کرد: لازمه انجام کارهای پژوهشی، تقاضا است که باید این درخواست از سازمانها، ارگانها و شرکت‌های خصوصی به دانشگاه ارسال شود تا همه ظرفیت و توان دانشجویان را برای حل مشکلات داخلی به کار بگیریم.

رئیس دانشگاه رازی، خواستار توجه و هم افزایی بیشتر استاندار کرمانشاه با اصحاب اندیشه و دانشگاه شد و افزود: با تصویب سند رونق تولید و تاکید استاندار پرتلاش کرمانشاه، ۲۵ درصد از پایان‌نامه‌های مقطع دکتری و ۵۰ درصد از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی‌ارشد بایستی به مسائل کاربردی استان بپردازد اما هنوز گام جدی در این زمینه برداشته نشده است.

این استاد دانشگاه از خسارت وارد شده به فضاهای آموزشی در مناطق زلزله‌زده ابراز تاسف کرد و گفت: ۱۵ درصد از سهمیه ورودی دانشجویان جدیدالورود را به دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده اختصاص دادیم.

اعلمی‌آل‌آقا، افزایش ۴۰ درصدی فضای عمرانی دانشگاه، توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذا بین دانشجویان، پوشش کامل خوابگاه دختران در دوره‌های روزانه و شبانه، پوشش کامل خوابگاه پسران در دوره روزانه، تربیت هزار برنامه‌نویس حرفه‌ای، ۳۰۰ دانشجوی غیر ایرانی، ۵۰ رشته تحصیلی جدید را بخشی از خدمات دانشگاه رازی در پنج سال گذشته عنوان کرد.

دانشگاه رازی در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ در شهر کرمانشاه با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد، این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت. پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با توجه به اهداف متعالی انقلاب مبنی بر توسعه فرهنگی- اجتماعی مناطق محروم با راه اندازی دانشکده تربیت دبیر سنندج و دانشکده دامپروری ایلام ارتقا یافت و در سال ۱۳۷۰ دانشکده تربیت دبیر سنندج به دانشگاه کردستان و دانشکده دامپروری ایلام به دانشگاه ایلام تبدیل و از دانشگاه رازی منفک شدند.

دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۴۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

در سال تحصیلی جدید یک هزار و ۹۵۵ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۹۸۹ دانشجو در مقطع کارشناسی‌ ارشد و ۱۵۲ دانشجو در مقطع دکتری و از طریق کنکور سراسری به دانشگاه رازی اضافه شدند.

۸۰۶۶/۳۲۰۳