هدف این نشست آشنایی افراد یادشده با طرح امنسازی در چاچوب اجرای آن و همچنین تفکیک تعیین شده در نظام ملی، پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی و ... عنوان شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با اشاره به اینکه طرح یادشده از اسفند ماه ۹۷ به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است؛ به اهمیت امنیت در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امنیت همیشه مهم بوده و هست، و دوره امنیت در فناوری اطلاعات باید مرتب تکرار شود.
محمدرضا پاکدل همچنین به اهمیت فضای مجازی از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: باید همیشه مراقب بود، در غیر این صورت دچار زیان خواهیم شد ، زیرا به اعتقاد متخصصان سلامت اجتماعی ، پیشگیری بر درمان مقدم است.
پاکدل با بیان اینکه نظام پیشگیری قبلا به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، تاکید کرد: در صورت غفلت از مقوله امنیت در فضای مجازی آسیب قطعی خواهیم دید و با توجه به ویژگی انسان به آنچه عادت کرد، به آسانی هم حاضر به تغییر آن نیست.
وی به تقسیم کار در این ارتباط میان نهادی مختلف اشاره کرد و گفت: هدف استفاده از تمام توان و ظرفیت نهادهای مختلف استان است، زیرا احتمال دارد، حادثه در هر لحظهای رخ دهد.
به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد، این استان که در حوزه آی .تی بعد از تهران ، مشترکا با استان سمنان در جایگاه دوم قرار دارد، از جایگاه خوبی در این عرصه برخوردار است .
وی همچنین اظهار داشت: با همکاری مرکز مدیریت راهبردی افتای استان برای آموزش کارکنان گارگاههایی در سال جاری برگزار میشود.
همچنین غلامرضا صمصامی رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای استان یزد با تاکید به فرهنگ سازی امنیت در فضای مجازی ، لازمه تقوای سایبری را « شفافیت سایبری» عنوان کرد و گفت: امروز شاهد جنگ تمام عیار در این عرصه جهانی هستیم.
وی تصریح کرد: حملات سایبری ادامه دارد، باید فرهنگسازی کنیم و جلوی این حملات را بگیریم.
به گفته وی امنیت حوزه آی. تی باید رعایت شود در غیر این صورت ، هرگونه غفلت به ضرر ما تمام خواهد شد و باید مراقب بود از نشت اطلاعات شخصی در فضای مجازی پیشگیری کرد.
صمصامی همچنین خواهان اصلاح برخی باورهای غلط شهروندان در فضای مجازی شد و گفت: نباید از محیطهای وای. فای رایگان و ناشناس استفاده کرد و به جایی رفتیم اطلاعات خود را منتشر کنیم.
۲۰۴۷
نظر شما