سیاوش ملکی فر روز سه شنبه در آئین اختتامیه گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت فولاد، در صندوق نوآوری و شکوفایی، رسالت این صندوق را علاوه بر تامین مالی شرکتهای دانش بنیان، به همرسانی این شرکتها به شرکتهای بزرگ صنعتی ذکر کرد.
وی اظهار داشت: در این رویداد حدود ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه توانمندیها و نیازهای فناورانه صنعت فولاد حضور داشته و ۲۵ شرکت بزرگ فولاد نیز نیازهای فناورانه خود را ارایه و با شرکتهای دانش بنیان تبادل نظر کردند.
وی همچنین با اشاره به استقبال زیاد فعالان صنعت فولاد برای شرکت در این گردهمایی سه روزه گفت: در این رویداد بیش از ۸۲۰ فناور ثبت نام کردند که ۷۰ نفر نیز از دیگر سازمان ها و نهادها حضور داشتند.
وی افزود: در واقع تفاوت این نمایشگاه آن است که صندوق تلاش می کند بخشهای فنی شرکتها را در این نشستها حاضر کند تا با شرکتهای دانش بنیان به گفت و گو بپردازند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با اشاره به پرداخت ۷۷ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان حوزه فولاد، از دیگر شرکت ها دعوت کرد درخواست تشکیل جلسه میز پذیرش را به صندوق نوآوری ارائه کنند.
وی همچنین با تصریح اینکه در گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت فولاد ۳۰۵ ارائه نیاز فناورانه، ۲ ارائه توانمندی های فناورانه صنعت فولاد، ۳۵۸ جلسه B۲B برگزار شد افزود: در این رویداد همچنین از سه محصول دانش بنیان که به تولید صنعتی رسیده بود، رونمایی شد.
یاتاقانهای سه لایه، دستگاه کوانتوکتر بر پایه آهن، مس و آلومینیوم و خدمات آزمایشگاهی آنالیز مواد معدنی سه محصول دانش بنیانی است که امروز رونمایی شد.
گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت فولاد، از هفتم مهرماه به مدت سه روز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
نظر شما