۱۰ مهر ۱۳۹۸، ۹:۱۳
کد خبرنگار: 1020
کد خبر: 83499707
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بومی‌سازی ۲۰ فناوری در دستور کار پژوهشگران قرار گرفت

شهرکرد- ایرنا -معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بومی‌سازی ۲۰ فناوری صنعتی که در ۱۰ سال گذشته بیشترین هزینه ارزی را برای کشور داشته است در دستورکار محققان و پژوهشگران حوزه صنعت و دانشگاه قرار گرفت.

برات قبادیان روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا جزئیات بیشتر درباره این فناوری را به زمان دیگری موکول کرد و افزود: این فناوری‌های از سوی متخصصان جوان ایران بومی‌سازی می‌شوند.

وی با اشاره به اجرای طرح "تاپ " در کشور افزود: اجرای طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) باعث پیوند تنگاتنگ میان صنعت و دانشگاه در بومی‌سازی فناوری می‌شود تا در آینده بتوان خدمات مهندسی را نیز صادر کرد. 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، اجرای طرح تاپ را  بخش عرضه و تقاضا اقتصادی موثر دانست و افزود: در بخش تقاضا با همکاری دانشگاه و صنعت، نیازهای این بخش برآورده می‌شود و این راهکار مناسبی برای تقویت پیوند صنعت و دانشگاه در کنار اشتغال‌آفرینی است.
وی با بیان این که نتیجه پیوند دانشگاه و صنعت در طرح تاپ، ایجاد واحدهای کوچک نظام‌مند در داخل واحدهای تولیدی با بهره‌گیری از جوانان دانشگاهی است، تصریح کرد: در این مسیر، حضور استادان دانشگاهی باعث تولید کالای با کیفیت و دانش بنیان می‌شود.
قبادیان گفت: در طرح تاپ، دانشجویان به عنوان پایان‌نامه تحصیلی، حل مشکل یا رفع نیازی از جامعه را در قالب طرحهای دانش بنیان یک کالا در واحد صنعتی دنبال می‌کنند.
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در این مسیر کیفیت و مرغوبیت کالا نیز افزایش و با علمی شدن مسیر تولید، قیمت تمام شده نیز کاهش می‌یابد و معضل چرخه تولید برطرف می‌شود.
به گفته وی ، طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) با هدف، توسعه دانشبنیان بنگاه‌ها از طریق بهرهمندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت فارغالتحصیلان مشمول خدمت سربازی، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه  از طریق خلق ارزش افزوده  جدید و تامین اشتغال زایشی و پایدار موجب تحولی بزرگ در جامعه خواهد شد.
معاون وزیر صمت تاکید کرد: این طرح در سه بخش برای دانش‌آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاه‌های اقتصادی بگذارنند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان‌نامه‌های خود را به صورت مسأله‌محور انجام دهند و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی و پژوهشی که مایلند در قالب طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعات، انجام پروژه‌های مستقل یا مشترک در بنگاه‌های صنعتی و معدنی فعالیت کنند، اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا ، برات قبادیان معاون، آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور شرکت در آیین معارفه رییس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود. 

۶۱۹۹/۲۰۹۷  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha