سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر تربیت دینی استوار است

خرم‎آباد - ایرنا - مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‎ حوزه‎های علمیه و آموزش و پرورش گفت: محوریت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر تعلیم و تربیت دینی استوار است.

به گزارش ایرنا علیرضا حاجیان زاده روز چهارشنبه در همایش سالانه اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان در دفتر امام جمعه خرم آباد، با بیان اینکه کمال مطلوب، در تربیت دیده شده افزود: باید مجموعه وزارت آموزش و پرورش، بر اساس تربیت باشد که در سند تحول به آن توجه و بر حضور روحانیت، تاکید جدی شده است.

وی ادامه داد: حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را باید به هم نزدیک کرد تا درحوزه های تربیتی، شاهد اثرگذاری بیشتر بر نوجوانان و جوانان باشیم.

حاجیان زاده بیان کرد: در این راستا ستاد همکاری با هدف ترویج شیوه های مختلف تبلیغ دین برای نسل جوان، شناسایی نیازهای دانش آموزان و تدوین برنامه های لازم جهت پاسخگویی به جامعه هدف تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی مدارس باید با ارائه راهکارهای کارشناسی رفع شود اضافه کرد: باید با تشکیل یک اتاق فکر در آموزش و پرورش به شبهات و سوالات نوجوان پاسخ داد.

وی گفت: ایجاد و ارایه بسته های آموزشی برای دانش اموزان و والدین، شناسایی و جذب روحانیون فاضل و تواتمند سازی نیروی انسانی از اهداف مشترک آموزش و پرورش و حوزه های علمیه است.

حاجیان زاده بیان کرد: در یک برنامه پنج ساله بسیاری از فعالیت های فرهنگی تهیه شده که امیدورایم با اجرای آن بتوانیم قدم مثبت برداشته شود.

وی افزود: امروز به اسم تعلیم و تربیت و خدمت به نظام، لغزش و خودپسندی های بسیاری در مسیر تبلیغ دین وجود دارد بطوریکه بر سر پست های مدیریتی جدال و با آبروی هم بازی می کنیم که این شیطان های درونی را باید کنار زد تا مانع تبلیغ دین نشود.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش، اصلاح امت و احیا  فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از اهداف قیام عاشورا برشمرد و گفت: انقلاب ایران برگرفته از این قیام است که این فریضه باید در جمهوری اسلامی مورد توجه قرار گیرد..

حاجیان زاده بیان کرد: مبلغان باید با شناخت درست مخاطب، مهارت های نوجوانان را شناسایی کرده و با استفاده از  شیوه های هنر، شعر، ادبیات، بازی و سرگرمی همچنین فعالیت های گروهی و برپایی اردو نسبت به اجرای امر به معروف و نهی از منکر  اقدام کنند.

۳۲۱۰/۶۰۵۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha