در این بسته خبری مروری داریم به اتفاق هایی که امروز در صداوسیما رخ داد.
زوج نویسنده را با هم آشتی میدهد
رادیو نمایش با پخش سریال جدید رادیویی وقتی آسمان ابری است یک زوج نویسنده را با هم آشتی می دهد.
به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، وقتی آسمان ابری است را سهیلا خدادادی نوشته و ماجرای آن درباره یک زوج نویسنده است که می خواهند از یکدیگر جدا شوند اما در این میان اتفاقاتی برایشان رخ می دهد که شنیدنی است.
در این نمایش رادیویی شیوا رفیعیان، شمسی صادقی و مهرداد مهماندوست به ایفای نقش می پردازند.
وقتی آسمان ابری است به کارگردانی مینو جبارزاده، تهیه کنندگی ژاله محمدعلی، صدابرداری علی اکبر طاهری، افکتوری نرگس موسی پور و گویندگی احمد گنجی از روز پنجشنبه ساعت ۱۱:۳۰ روی آنتن رادیو نمایش می رود.
علاقه مندان می توانند نمایش ها و برنامه های رادیو نمایش را روی موج اف ام ردیف ۱۰۷.۵ مگاهرتز بشنوند.
هماندیشی بانوان پیشکسوت دفاع مقدس با معاونت سیما
نشست هماندیشی بانوان پیشکسوت دفاع مقدس به منظور هم اندیشی، همفکری و بازگویی خاطرات و روایت های ناب دوره دفاع مقدس با مشارکت امور بانوان سازمان و همت امور بانوان سیما برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، نشست هماندیشی بانوان پیشکسوت دفاع مقدس با مشارکت امور بانوان سازمان و همت امور بانوان معاونت سیما با حضور رضا پورحسین مشاور عالی سیما، مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، سلیم غفوری مدیر شبکه مستند، جمعی از نویسندگان دفاع مقدس، بانوان ایثارگر و جانباز، مدیران سیما و جمعی از برنامهسازان در محل جلسات معاونت برگزار شد.
رضا پورحسین در این نشست، هنر را بهترین زبان برای بازگو کردن وقایع دوران جنگ دانست و گفت: روایت زینب گونه پیام عاشورایی هشت سال دفاع مقدس برعهده زنان دلاور و پاک ایرانی است که باید با بهره گیری از آنها کارهای هنری ارزشمند و بیشتری ساخته شود.
وی ادامه داد: در حوزه دفاع مقدس سریال ها و آثار خوبی تولید شده اما شان و عظمت دفاع مقدس می طلبد برنامه سازی های بیشتری در حوزه نمایشی، مستند سازی و گفتگو محور انجام شود.
مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با تأکید بر این که بانوان ایرانی حاضر در دفاع مقدس در واقع شیر زنانی بودند که هر کدام به اندازه هزار لشگر قدرت و ارزش داشتند، توانایی و ایثار آنها را به حدی توصیف کرد که میشود از هر کدامشان دهها برنامه تلویزیونی ساخت.
وی همچنین با قدردانی از اهتمام صداوسیما در برنامهسازی در حوزه دفاع مقدس بیان کرد: با برنامه سازی در حوزه دفاع مقدس و زنان می توانیم ارزش ها و مفاهیم را نشر بدهیم و آن را برای نسل های بعد ماندگار کنیم.
در این نشست راویان هشت سال دفاع مقدس با مرور خاطرات آن دوران، درباره پرداختن به نقش زنان در طول دفاع مقدس، موضوعات کمتر پرداخته شده این حوزه که می تواند دست مایه تولیدات تلویزیونی باشد، بحث و گفتگو کردند و مدیران سیما برای گنجاندن این خاطرات ارزشمند در قاب تصویر قول مساعد دادند.
۷۰ درصد سریال «پس از آزادی» تصویربرداری شد
تهیه کننده مجموعه تلویزیونی پس از آزادی بیان کرد که تصویربرداری این سریال از مرز ۷۰ درصد عبور کرده است.
سعید سعدی تهیه کننده سریال «پس از آزادی» درباره این سریال که این روزها در حال تصویربرداری است بیان کرد: هم اکنون گروه تولید در بوستان ولایت که لوکیشن اصلی سریال است، مستقر هستند و با پایان کار در این لوکیشن برای ادامه تصویربرداری صحنه های خارجی به نقاط مختلف تهران و حومه می رویم.
وی از پایان بازی قاسم زارع و خسرو شهراز در این سریال خبر داد و اظهار کرد: به تازگی امید روحانی به جمع بازیگران سریال «پس از آزادی» اضافه شده است.
خسرو شهراز، رضا داوود نژاد، اندیشه فولادوند، اصغر همت، قاسم زارع، مرتضی اسماعیل کاشی، سام کبودوند، آزاده سیفی، سارا شاهرودیان، حسین باشه آهنگر، رامین سیار دشتی از بازیگران اصلی این سریال هستند.
سریال «پس از آزادی» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که در ۳۵ قسمت در حال تولید است.
حفظ و ترویج زبان فارسی به شبکه آموزش رسید
معاون سیما در حکمی مسعود احمدی افزادی را به ریاست ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی منصوب کرد.
مرتضی میرباقری معاون سیما در حکمی مسعود احمدی افزادی را به ریاست ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی منصوب کرد.
در حکم معاون سیما آمده است: با عنایت به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در این خصوص و با توجه به اهداف، ماموریت ها و اولویت های شبکه آموزش به سمت رئیس ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی منصوب می شوید.
در حکم معاون سیما بر استفاده از ظرفیت های هم افزایی برون سازمانی با تعامل با ارگان ها، سازمان ها و نهادهای مسئول و مرتبط با موضوع دبیرخانه، انتخاب و معرفی اولویت های محوری و مهم در موضوع مذکور برای ایجاد همگرایی در فعالیت شبکه ها، ارتباط و تعامل با شبکه های معین و ایجاد حلقه های ارتباطی برای تامین، تولید و پخش آثار مرتبط در شبکه های همکار و ارائه گزارش ادواری به منظور ارائه در جلسات شورای مدیران سیما و شورای معاونان سازمان تاکید شده است.
با توجه به تمرکز شبکه چهار سیما بر موضوع مطالعه، کتاب و کتاب خوانی، پیگیری امور مربوط به حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی به شبکه آموزش سیما واگذار شد و شبکه های یک، دو و سه سیما به عنوان شبکه های معین معرفی شده اند.
نظر شما