مصطفی فاطمی روز چهارشنبه در همایش کاربرد پژوهشهای دانشگاهی در کمک به گردشگری افزود: بهرهگیری از طرحهای علمی و پژوهشی با همکاری دانشگاهیان نقش مهمی در توسعه گردشگری دارد.
وی با اشاره به اینکه در این خصوص فعالیتهای خوبی انجام شده بر ارتقای آن با همکاری دانشگاههای استان تاکید کرد و ادامه داد: این ادارهکل آماده هرگونه همکاری با متولیان است.
این مسئول با اشاره به اینکه شعار امسال گردشگری، اشتغال و آموزش است بیان داشت: دانشگاهها برنامههایی را برای آموزش جذب گردشگر برگزار کردهاند.
فاطمی گفت: نیاز است که مدیران و فعالان حوزه گردشگری برای منطبقشدن با استانداردهای ملی و جهانی در این زمینه آموزش ببینند .
همچنین شهردار یزد گفت: برای دستیابی به اهداف جهانیشدن قطعا به فعالیتهای گسترده علمی و پژوهشی نیاز است.
جمالالدین عزیزی با اشاره به اینکه یزد به شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده پیوسته افزود: آموزش در ابعاد مختلف گردشگری کاربرد دارد و باید در این زمینه تحول اساسی ایجاد شود.
همچنین پژوهشگر یزد گفت: تقویت صتعت گردشگری در این استان نیازمند رویکرد جهانی مدیران و دستاندرکاران اجرایی است.
محمدحسین پاپلی افزود: برای توسعه دقیق و جدی گردشگری باید ساختار اداری یزد ارتقا یابد.
وی خاطر نشان کرد: همافزایی عمومی برای ایجاد زیرساختهای مناسب در حوزه گردشگری موضوع مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: اساس گردشگری بر مبنای صلح و دوستی است و حضور گردشگران متنوع از کشورها سفیران دوستی و محبت هستند .
پاپلی تصریح کرد: شبکهسازی در حوزه گردشگری در جذب و حضور گردشگران کشورهای مختلف دنیا نقشآفرین است.
در این مراسم از جدیدترین کتاب دکتر محمد حسین پاپلی یزدی با عنوان مذهب عشق رونمایی شد.
پاپلی نویسنده این کتاب گفت: کتاب مذهب عشق در حوزه گردشگری نوشته شده است.
بافت قدیم یزد به عنوان نخستین بافت تاریخی شهری ایران، ۱۸ تیر ۹۶ در چهل و یکمین اجلاس کمیته میراث بشری سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) در شهر کراکوف لهستان به ثبت جهانی رسید تا آرزویی چندین ساله با تلاش و پشتکار جمعی به واقعیت تبدیل شود.
بافت تاریخی یزد به مساحت ۷۴۳ هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار در سال ۱۳۸۴ به ثبت ملی رسیده بود.
استان یزد یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده غیر منقول و ۶۰۰ بنای تاریخی ثبت شده ملی دارد که میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.
۷۵۳۶/ 6197
نظر شما