به گزارش ایرنا که مهرالله رخشانی مهر پنجشنبه در آیین بهره برداری از ۲۵۴ فضای آموزشی در قالب ۸۶۰ کلاس درس در سرسرای استانداری خوزستان با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب ، بازسازی و مقاوم سازی هستند افزود: در سال ۱۳۸۲ و سال شروع طرح بازسازی ، تخریب و مقاوم سازی ۷۰ درصد مدارس غیر مقاوم و تنها ۳۰ درصد مقاوم سازی شده بودند.۳۰ درصد مدارس کشور شامل بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس تاکنون توسط خیران کشور ساخته شده است .
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: دولت در این سال ها تلاش کرده تا سهم خود را در پروژههای مشارکتی خیران به درستی ادا کند ؛ در قانون بودجه سنواتی ردیفی به عنوان تکمیل پروژههای نیمه تمام وجود دارد که ۵۰ درصد آنها از سوی خیران احداث شده اند.
وی گفت: امروز خیران مدرسه ساز الگویی برای آن هایی هستند که می خواهند به دور از هیاهو عشق بورزند و دیگران را دوست بدارند و ثروتمندی را نه در انباشت بلکه در لذت بخشش، تجربه کنند .رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: میانگین سرانه فضاهای آموزشی کشور ۵.۲ متر مربع است در حالی که پیش از انقلاب این سرانه تنها ۱.۵ متر مربع بود؛ اکنون ۱۰ استان کشور از جمله استان های البرز ، سیستان بلوچستان ، آذربایجان غربی ، تهران و قم زیر خط میانگین فضای آموزشی قرار دارند و خوزستان با سرانه ۴.۸۳ متر مربع زیر خط میانگین است .
رخشانی مهر گفت: برای رساندن خوزستان به میانگین کشور ، در سالهای گذشته تلاشهای زیادی صورت گرفته که در سال ۱۳۹۵ از محل اعتبارات ملی تنها ۸۰ میلیارد ریال در سه طرح اصلی به استان اختصاص یافت اما در سال۹۶ این اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال ، در سال ۹۷ یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال و در سال جاری یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال بوده است.
وی گفت: از محل حساب ذخیره ارزی در سال ۹۸ ، ۳۲۰ میلیارد ریال علاوه بر اعتبارات بودجه سنواتی به خوزستان تخصیص یافته و در ضریب استاندارد سازی در سال ۹۸ تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است .
وی گفت: تعداد کلاس های تحویلی در استان خوزستان در سال ۱۳۹۵، ۳۹۸ کلاس ، در سال ۱۳۹۶ ، ۷۳۰ کلاس ، در سال ۱۳۹۷ ، ۸۴۲ کلاس درس و تا پایان سال ۱۳۹۸ پیش بینی می شود این تعداد کلاس ها به یک هزار و ۱۰۰ کلاس درس برسد .
۹۵۹۴/۶۰۶۸
نظر شما