اولویت بازسازی با استان‌های دارای بیشترین مدارس خشتی است

تهران- ایرنا- رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس کشور اولویت بندی شده و اولین اولویت آموزش و پرورش جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی و استان های دارای بیشترین مدارس از این نوع است.

مهراله رخشانی مهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره شاخص های مورد توجه در طرح بازسازی مدارس در کشور اظهار داشت: برای توزیع اعتبار یک سری شاخص‌ها وجود دارد، شاخص‌های مورد توجه آموزش و پرورش از درجه محرومیت تا تعداد مدارس نیمه تمام، شاخص تخریب مدارس و مقاوم سازی است.

وی افزود: محرومیت زدایی در بازسازی مدارس هم یکی از شاخص‌هایی است که در این اعتبار لحاظ می‌شود.

به گفته رییس سازمان نوسازی، تجهیز و بازسازی مدارس، نمی توان گفت که مدارس کدام استان‌ها در اولویت بازسازی قرار دارند. بازسازی مدارس همه استان‌های کشور به یک اندازه در اولویت هستند.

رخشانی مهر ادامه داد: استان‌های کوچکتر تعداد کلاس‌های درس تخریبی کمتری دارد و در استان های بزرگتر به طور طبیعی تعداد کلاس‌های درس تخریبی بیشتری است که بازسازی و مقاوم سازی هیچ کدام را نمی توان رها کرد، بنابراین باید بازسازی و مقاوم سازی در کشور را اولویت بندی کرد.

وی عنوان کرد: پس از جمع آوری مدارس خشتی و گلی تکمیل پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت آموزش و پرورش در حوزه نوسازی مدارس قرار گرفته است.

رخشانی مهر پیشتر اعلام کرده بود که هزار و ۶ مدرسه خشتی و گلی در کشور وجود دارد و بیشترین مدارس خشتی و گلی با ۱۷۴ مدرسه در استان سیستان و بلوچستان است که اقدامات کلنگ زنی آنها آغاز شده است.

رییس سازمان نوسازی، تجهیز و بازسازی مدارس اعلام کرد که رساندن استان‌هایی که زیر سرانه میانگین هستند به بالای سرانه میانگین از دیگر اولویت‌های آموزش و پرورش در بحث طرح نوسازی و مقاوم سازی مدارس است.

رخشانی مهر با اشاره به اینکه یازده استان زیر سرانه میانگین کشور قرار داشتند، گفت: کردستان یکی از یازده استان زیر سرانه میانگین بود که با تلاش‌های صورت گرفته اکنون بالای سرانه میانگین قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ استان زیر سرانه میانگین کشور هستند که تلاش می شود وضعیت این استان‌ها هم به میانگین برسد.

اتمام پروژه‌های نیمه تمام با بودجه سال ۹۹

رییس سازمان نوسازی مدارس همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه میزان اعتبار اختصاص یافته به نوسازی مدارس در بودجه سال ۹۹، کفاف بازسازی مدارس را می‌دهد، گفت: این بودجه تعداد قابل توجهی از پروژه‌های نیمه تمام آموزش و پرورش را تکمیل می‌کند.

رخشانی‌مهر همچنین در خصوص افزایش بودجه این سازمان نسبت به سال های گذشته گفته است: اعتبارات این سازمان در سال ۹۶، ۵۴۰ میلیارد تومان بود اما امسال در لایحه بودجه سال آینده، ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تعیین شده که در واقع رشد ۱۲ برابری داشته است.

به گفته وی، ۸۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز سیستم گرمایشی و ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های خیرین مدرسه ساز تعلق می‌گیرد و در این میان اولویت با تکمیل پروژه‌های خیرساز نیمه تمام است که ۱۴ هزار مورد هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha