۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 83505605
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید و عرضه «گوشت مرغ رتبه‌بندی شده» در میاندوآب آغاز شد

مهاباد- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب گفت: طرح تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه‌بندی شده به صورت همزمان با سراسر کشور در کشتارگاه صنعتی این شهرستان آغاز شد.

مهدی فتاحی روز یکشنبه در حاشیه افتتاح این طرح در کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح همزمان با آغاز هفته دامپزشکی در ۱۳ استان کشور طی مراسمی از طریق ویدیو کنفرانس توسط رییس سازمان دامپزشکی کشور در استان هرمزگان انجام و در میاندوآب نیز با حضور جمعی از مسوولان افتتاح شد.
وی افزود: رتبه‌بندی گوشت مرغ موجب می‌شود صاحبان کشتارگاه‌ها نسبت به تجهیز این واحدها به خط ۲ ( خط تخلیه اندرونی) اقدام کنند.
وی ادامه داد: با تجهیز این واحدها به خط تخلیه اندرونی تمامی امحا و احشام مرغ در کشتارگاه خارج شده و این مهم کاهش آلودگی ثانویه و افزایش ماندگاری مرغ را به همراه دارد.
وی یادآور شد: با تجهیز کشتارگاه‌های تولید مرغ به خط اندرونی تمامی ضایعات در کشتارگاه تخلیه شده و مرغ سالم و پاک به مردم تحویل می‌شود.

«فتاحی» با بیان اینکه از این پس گوشت مرغ تولیدی در سه درجه شامل A ،+A و B در این کشتارگاه عرضه می‌شود افزود: این اقدام باعث مشخص شدن کیفیت گوشت تولیدی برای مصرف‌کننده و همچنین دادن حق انتخاب به مشتری می‌شود. 

وی افزود: در همین راستا کشتارگاه میاندوآب به عنوان پنج کشتارگاه برتر کشور با درجه A+ گوشت مرغ عرضه خواهد کرد.
وی اضافه کرد: این امر در صادرات این محصول اثر قابل توجهی خواهد داشت و در واقع گوشت مرغ تولید شده شناسنامه‌دار می‌شود.
رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ براساس رتبه‌بندی به صورت جزیی تفاوت خواهد کرد، گفت: این طرح به ارتقای کیفی سایر کشتارگاه‌های مرغ شده و به مردم نیز در تهیه گوشت با کیفیت کمک می‌کند.
فتاحی اضافه کرد: امروز به طور همزمان ۳۸ واحد مرغداری در کشور وارد مدار رتبه‌بندی شدند که ۳۳ واحد دارای رتبه A بوده و پنج واحد نیز رتبه A+ را دارند که کشتارگاه میاندوآب یکی از این کشتارگاه‌هاست.
وی گفت: در آذربایجان‌غربی نیز پنج کشتارگاه مرغی واحد مدار رتبه‌بندی گوشت مرغ شدند که چهار کشتارگاه در ردیف A و کشتارگاه صنعتی مرغ میاندوآب به عنوان اولین واحد کشتارگاهی دارای رتبه A+ است.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشتارگاه صنعتی مرغ میاندوآب در هر ساعت ۶ هزار قطعه و تولید ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در هر سال است.
کشتارگاه صنعتی این شهرستان دارای دستگاه‌های اتوماتیک، بخش قطعه‌بندی و بسته‌بندی استاندارد، سه تونل انجماد به ظرفیت انجماد ۶۰ تن مرغ در شبانه‌روز، سردخانه و تبدیل ضایعات مرغ به پودر و آزمایشگاه است.
۱۳ درصد گوشت استان و نیم درصد گوشت کشور در این کشتارگاه صنعتی فرآوری و بسته بندی می‌شود؛ این مجموعه همچنین توان تولید سالیانه ۱۲ میلیون عدد تخم مرغ نطفه‌دار، ۱۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی، ۴۰ هزار تن خوراک طیور و ۹ هزار تن گوشت مرغ را دارد.
این مجموعه با دارا بودن واحدهای مرغ مادر، کارخانه جوجه‌کشی، کارخانه ذرت خشک‌کنی، سیلوی ذخیره غلات و ۲ واحد کشتارگاه صنعتی به یک واحد تولیدی بزرگ در استان در زمینه طیور تبدیل شده‌است.
این واحد تولیدی به عنوان واحد کارآفرینی نمونه کشوری در سال ۹۲ و به عنوان تولیدکننده نمونه ملی در زمینه خوراک دام، طیور و آبزیان در سال ۹۳ انتخاب شده است.
۹۸۷۱/۶۱۸۵

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha