طرح ارتقای کیفیت بهداشتی مرغ در۱۴ استان کشور اجرایی شد

بندرعباس- ایرنا- به مناسبت ۱۴ مهر روز ملی دامپزشکی طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ امروز یکشنبه درهرمزگان همزمان با ۱۴ استان کشور اجرایی شد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور در این مراسم که به صورت ویدئوکنفرانسی انجام شد، گفت: اکنون در ۳۸ کشتارگاه طرح ارتقای کیفیت بهداشتی مرغ انجام می‌شود و امیدواریم باتوجه به ارزیابی و ممیزی‌هایی صورت گرفته به دیگر استان‌های کشور نیز تسری یابد.

دکتر علیرضا رفیعی پور افزود: از امروز ۱۴ مهر بسته بندی، عرضه و قطعه بندی مرغ در قالب رتبه درجه یک ممتاز انجام می شود.

«مرغ درجه یک ممتاز به مرغ با کیفیت کشتارگاه‌های داری خط ۲ اطلاق می‌شود که مرغ بعد از کشتار دیگر در آب ویخ غوطه ور نمی‌شود و با روش های نوین و به روز آماده بسته بندی می‌شود.»

وی ابرازداشت: افزایش کیفیت مرغ تولیدی، استفاده کمتر از داروها و آنتی بیوتیک، کاهش افت وزنی مرغ به علت نبود غوطه وری در آب و یخ، استاندارد سازی و عرضه مرغ سایز به کشتارگاه‌ها از مزایای این طرح است که به سود مرغداران خواهد بود.

رییس سازمان دامپزشکی کشور اظهارداشت: بیش از ۵۷ کشتارگاه می‌توانند تولید گوشت مرغ با رتبه (ای و ای پلاس) داشته باشند که به مراتب این طرح تا مجهزشدن همه ۲۸۰ کشتارگاه ادامه دارد.

 رفیعی پور یادآورشد: هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود که مصرف مردم پایین تر از این میزان بوده و مازاد آن به مقصد کشورهای اروپایی و اوراسیا صادر می‌شود.

۷۱۹۵/۶۰۴۸

.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha