مس سرچشمه ۴۴طرح اقتصاد مقاومتی رفسنجان را در دست اجرا دارد

کرمان - ایرنا - به گفته فرماندار ویژه رفسنجان طی یک سال گذشته تاکنون ۴۴ طرح اقتصاد مقاومتی با حمایت‌های مالی و آموزشی مجتمع مس سرچشمه به عنوان معین (یاور )اقتصادی این شهرستان اجرا شده و یا در حال اجرا است.

به گزارش ایرنا، مجید فصیحی هرندی شامگاه یکشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در محل فرمانداری رفسنجان پیرامون اهمیت فعالیت های اقتصادی گفت: برای اینکه مجموعه ای به قدرت و به جایگاه اصلی برسد دشواری هایی را باید پشت سر بگذارد و  قدرت هایی که در صحنه جهانی هستند با صبر و شکیبایی به این نقطه رسیدند .

فصیحی هرندی با اشاره به اینکه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان به عنوان معین اقتصادی منطقه ۶ استان کرمان در شهرهای رفسنجان، انار، شهربابک، سرچشمه و پاریز فعالیت های اقتصادی در راستای رونق اقتصادی انجام می دهد بیان کرد: این مجتمع از اشتغال های مقرون به صرفه حمایت میکند و در راستای رفع مشکلاتی همچون عدم نقدینگی تلاش دارد.

وی با بیان اینکه ۴۴ طرح خرد و کلان و بومی در رابطه با اقتصاد مقاومتی توسط مجتمع مس سرچشمه مورد مطالعه قرار گرفته و برخی در حال اجرا هستند و تعدادی نیز به اجرا درآمده اند اظهار داشت: برخی از این طرح ها شامل احداث مزرعه آلوئه ورا، حمایت از راه اندازی کارخانه مواد شوینده، احداث کارخانه نایلون در شهر کشکوئیه، راه اندازی کارخانه مصنوعات مرمری و سنگی، نخستین پهباد صنعتی کشور، تولید فیلترهای دیواری، حمایت از گلخانه های هیدروپونیک و طرح تولید کودهای آمینو اسید است.

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: برای راه اندازی کارخانه تولید نایلون ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات از سوی مجتمع مس سرچشمه به متقاضی آن اعطا شده و قرار است مجتمع مس سرچشمه سالانه میزان ۱۲ تن نایلون مورد نیاز خود را از این کارخانه خریداری کند.

وی همچنین حمایت از ۱۱ دامپروری رفسنجان، ارائه تسهیلات کم بهره به دو کارگاه مصنوعات چوبی در رفسنجان و انار، حمایت از شرکت های ساخت و ساز قطعات مورد نیاز مس در رفسنجان که بخش عظیمی از قطعات مورد نیاز مس سرچشمه از خارج شهرستان تأمین می شد که در حال حاضر این نیازها از داخل شهرستان تهیه می شوند، راه اندازی کارگاه تولید پوشاک، برگزاری دوره های صنایع دستی برای مددجویان بهزیستی را از دیگر طرح های مورد حمایت مس برشمرد.

فرماندار بیان کرد: رویکرد اصلی در حوزه روستاها است که هر روستا یک صنایع دستی داشته باشد لذا هر ایده ای که در روستاها ظرفیت تجاری داشته باشد آمادگی ارائه تسهیلات از سوی مجتمع مس سرچشمه وجود دارد.

فصیحی هرندی عنوان کرد: با حمایت های مجتمع مس سرچشمه پروژه کشت جایگزین (زعفران، گل محمدیفزرشک و ... ) و توسعه شیلات با همکاری دانشگاه ولیعصر(عج) اجرا شده و امسال ۷۰ هزار قطعه ماهی در استخرهای رفسنجان پرورش و برداشت و به بازار عرضه شد.

وی تصریح کرد: با تفاهم نامه ای بین مجتمع مس سرچشمه، آموزش و پرورش و سازمان فنی وحرفه ای مرکز عالی صنایع دستی مس را ایجاد کردیم که کارکردش این هست که در یکی از مدارس ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع دستی شهرستان را که توانمند هستند و کارگاه دارند حمایت می کنیم و مدیریت تولید بر عهده مس سرچشمه است و تولیدات این افراد توسط مس خریداری می شود.

وی ادامه داد: فروشگاه اینترنیتی ایجاد می کنیم و طرح های نوین در اختیار آنها قرار می دهیم و به صورت جشنواره ورکشاپ اجرا می کنیم تا صنایع دستی به مردم ارائه شود و علاقمندان استفاده کنند ضمن اینکه اگر هم کسی مجوز داشته باشد در ارائه تسهیلات به ویکمک می کنیم تا کارگاه ایجاد کند .

فرماندار ویژه رفسنجان تصریح کرد: در کنار این ها یک برند ملی صنایع دستی مختص مس سرچشمه در حال اخذ است و هر کدام از این محصولات که مورد تأیید میراث فرهنگی  باشد به عنوان برند صنایع دستی مس آمادگی عرضه به بازار داریم .

۷۴۳۳

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha