مراد خادم روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۰۴ مدرسه عشایری در سمنان فعال است و پنجهزار و ۵۰۰ دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
وی خاطر نشان کرد: اداره کل آموزش و پرورش سمنان در سالهای گذشته اقدامهای قابل توجه و مطلوبی برای بهبود شرایط تحصیل دانشآموزان عشایر انجام داد و جامعه عشایری استان قدران شرایط کنونی نظام تعلیم و تربیت است.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان ادامه داد: بیشتر دانشآموزان عشایر استان در شهرستان میامی اسکان دارند و در فصلهای سرد سال دانش آموزانی که در چادر تحصیل می کنند کانکسهای باکیفیت در اختیارشان قرار می گیرد.
خادم اضافه کرد: اگر تنها یک دانشآموز در مقطع ابتدایی در بین جمعیت دانش آموزی عشایر باشد، اداره کل آموزش و پرورش برای تحصیل آن کودک با تامین امکانات و معلم اقدام می کند.
وی تصریح کرد: امکانات آموزش و پرورش در بخش عشایری استان سمنان مطلوب است و با همافزایی دستگاههای اجرایی برای تحصیل دانش آموزان تلاش می شود.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: در دورههای متوسطه اول و دوم در صورت خالی بودن ظرفیت، دانشآموزان مناطق مختلف عشایری استان تجمیع و در مدارس شبانهروزی و روزانه تحصیل می کنند.
عشایر استان سمنان متشکل از سههزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل میشوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل میدهند.
سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در استان سمنان با ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز، هشت هزار و ۵۰۰ معلم در ۶ هزار کلاس درس آغاز شد.
۷۳۳۹/۶۱۰۳