سردار محمدحسین رجبی روز دوشنبه در نشست شورای دانشگاه کردستان با عنوان سیمای عمومی استان، چالشها، پتانسیلها و قابلیتها اظهار داشت: سپاه هزینههایی در محرومیتزدایی متقبل میشود و در این حوزه به دنبال درآمدزایی نیست.
وی با بیان اینکه بیشترین تلاش را میکنیم تا هم محرومیتها رفع شود و هم آوردهای برای امنیت استان کردستان داشته باشد، افزود: آگاهیبخشی نیز در این ارتباط در تامین امنیت پایدار موثر است لذا اساتید هم میتوانند در این حوزه نقش اساسی ایفا کنند.
سردار رجبی یادآور شد: فعالیت سپاه در حوزه محرومیتزدایی را یک وظیفه برای خود میدانیم چون رهبر معظم انقلاب فرمان دادند که در راستای خدمت به مردم و کمک به دولت از امکانات سپاه بهره بگیریم.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اضافه کرد: در طرحهای محرومیت زدایی اطلاعاتی در مورد نیازهای مردم از خود آنها دریافت و در زمان اجرا نیز از مشارکت آنها استفاده میکنیم.
وی با اشاره به اینکه بخشی از سدهای استان توسط قرارگاه خاتم الانبیا (ص) ساخته شده است، گفت: اگر سامانه انتقال آب سد آزاد به سد قشلاق در آن زمان محدود ساخته نمیشد آن سال شهر سنندج با بحران کمآبی مواجه بود.
سردار رجبی تاکید کرد: سدهای عباسآباد بانه، چراغ ویس سقز، گاران مریوان و زیویه کامیاران توسط قرارگاه خاتم سپاه ساخته شده است.
وی یادآور شد: در سال جاری ۲ هزار و ۲۹ طرح شامل پروژههای محرومیتزدایی، احداث مسکن مددجویی، احداث مسکن سیل زدگان و پروژههای عمرانی طرح کرامت برای اجرا در این استان تعریف شده است.
سردار رجبی با اشاره به تلاش سپاه برای احیای روستای مخروبه علیسرخ بیجار بعد از ۲۰ سال گفت: نه تنها دستگاههایی که از آنها انتظار میرفت به سپاه کمک کنند وارد عمل نشدند بلکه گاهی مانعی هم برای انجام کارها بودند.
رئیس دانشگاه کردستان هم در این نشست اظهار داشت: با توجه به محدودیتهای مالی برخی از تحقیقات و کارها را برای حمایت به سپاه ارسال کردیم که مورد حمایت قرار دادند.
رحمت صادقی افزود: دانشگاه کردستان برای هر نوع کمکی بهویژه در زمینه طرحهای محرومیتزدایی آمادگی دارد و سپاه میتواند از توان علمی دانشگاه بهره بگیرد تا دانشگاه نیز در محرومیتزدایی سهیم باشیم.
پس از این نشست دفتر جدید بسیج اساتید دانشگاه کردستان با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس و رئیس دانشگاه کردستان افتتاح شد.
۶۱۰۸ /۹۱۰۲
نظر شما