استمرار بازگویی مشترکات بین مذاهب اسلامی در رسانه‌ها ضروری است

سنندج - ایرنا - معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه مسلمانان در اصول دینی هیچ اختلافی با هم ندارند، گفت: دشمن همواره به دنبال ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی بوده بنابراین تببین دائم مشترکات دینی توسط رسانه‌ها ضروری است.

حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی روز سه‌شنبه در همایش شجره طیبه سادات کردستان با موضوع اهل بیت محور وحدت در دهگلان اظهار داشت: شیعه و سنی در اصول با هم مشترک هستند و اگر اختلافی وجود دارد در فروع فقهی است که آن هم گاهی در یک مذهب بین مجتهدان آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه اختلاف در فروع نباید به جدایی بین مسلمانان تبدیل شود، اضافه کرد: دشمن در رسانه ها دائم بوق اختلاف بین مسلمانان را می‌دمد، چرا که آنان همواره در طول تاریخ از اختلاف قومی و مذهبی بهره های زیادی برده‌اند و به اختلافات دامن زده‌اند.

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: ما باید مشترکات را تکرار کنیم و این مشترکات همواره ر رسانه‌ها و در بین مردم علنی شود تا اگر تصور اختلاف وجود دارد با شفاف سازی رسانه ای، این تصورات از بین برود.

حجت الاسلام علم الهدی با اشاره به اینکه خدا، پیامبر و کتاب آسمانی ما مشترک است، اظهار داشت: بحث تحریف قرآن بحثی انحرافی و به نفع دشمن است، ضمن اینکه تحریف خلاف نص صریح قرآن بوده و خداوند بارها بر حفاظت از کلام خود تاکید کرده است، بنابراین باید از این بحث انحرافی پرهیز کرد.

وی یکی از نمادهای تقریب مذاهب اسلامی را احترام به سادات عنوان کرد و گفت: سادات اگر از جایگاهی برخوردار و مورد احترام هستند به واسطه انتصاب‌شان به وجود پیامبر است و آنان در جامعه جایگاه ویژه ای دارند، ضمن اینکه این بحث توهم نیست بلکه افتخار و واقعیت است.

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تعداد سادات در ایران را براساس آمار ثبت احوال ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: بعد از انقلاب اسلامی کلمه سید در شناسنامه سادات ثبت شد که کار بزرگی بود، چراکه در دوره طاغوت این کار انجام نمی شد.

حجت الاسلام علم الهدی از از وجود پژوهشکده سادات در قم خبر داد و اضافه کرد: کسانی که شجره شان گم شده و قادر به تشخیص نسل قبلی خود نیستند می توانند با مراجعه به این پژوهشکده از سادات یا غیرسادات بودن خود مطلع شوند.

وی با بیان اینکه کانون های دانشجویی تحقیق و تقریب مذاهب در دانشگاه های کشور ایحاد شده است، افزود: تقریب کار یک نهاد نیست بلکه همه نهادها باید برای حفط وحدت و نزدیکی مداهب اسلامی در کشور تلاش کنند.

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به حمایت از جبهه مقاومت در سوریه اشاره کرد و گفت: علمای مقاومت که بخاطر جنگ های داخلی سوریه ناچار به مهاجرت از این کشور شدند به سوریه بازمی گردانیم تا حوزه های علمیه در ان کشور رونق گیرد.

در پایان این همایش از چهار فعال حوزخ تقریب مداهب در استان کردستان با اهدای لوح تقدیر شد.

دهگلان در ۴۵ کیلومتری شرق سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

۷۳۵۵ / ۳۰۳۴ 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha