رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این آیین اظهار داشت: این آمبولانسها مجهز به تمام تجهیزات پزشکی مطابق با آخرین استانداردهای روز اروپا هستند و بیشتر برای ارائه خدمات و انتقال بیماران در مناطق صعب العبور بکار گرفته خواهند شد.
دکتر وحید یوسفینژاد با اشاره به فعالیت ۱۰۸ دستگاه آمبولانس در اورژانس استان افزود: علاوه بر این تعداد آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز در اختیار داریم که قرار است به سه دستگاه افزایش پیدا کند تا به مردم در زمان خاص خدمات درمانی ارائه دهند.
وی یادآور شد: همچنین ۵۸ دستگاه آمبولانس در بیمارستانهای استان مشغول خدمات رسانی هستند که اکثر آنها تویوتا هایس بوده و امسال قرار است تعدادی دیگر به ناوگان اورژانس کشور اضافه شود که دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز حتما سهمیه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بازسازی ۱۲ دستگاه آمبولانس فرسوده با اعتباری بیش از ۲ میلیارد ریال، طراحی ۲ دستگاه آمبولانس NICU در بیمارستان های بعثت سنندج و بوعلی مریوان با اعتباری بیش از چهار میلیارد ریال و تجهیز ۱۷ دستگاه آمبولانس استان به دستگاه الکترو کاردیو گراف را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام کرد.
هفت بیمارستان کردستان دارای پد بالگرد
وی به ساخت پنج پد بالگرد در بیمارستانهای استان کردستان با اعتبار ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در سال جاری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر پیگیر جذب اعتبار برای ایجاد پد بالگرد در بیمارستان های دهگلان و سروآباد هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون هفت بیمارستان در استان دارای پد بالگرد هستند، اظهار داشت: پیشنهاد ۲۶ نقطه در استان برای احداث پد به کمیسیون ایمنی راهها داده شده و قرار است این پدها طی ۲ سال آینده توسط اداره راه و شهرسازی ساخته شوند.
وی یادآور شد: تمام سعی و تلاش ما بر این است که با فراهم کردن زیرساخت های لازم در حوزه های مختلف بهداشت و درمان خدمات مطلوب تری به مردم ارائه دهیم.
اورژانس ۱۱۵ کردستان دارای ۵۸ پایگاه شهری و جاده ای، ۲ پایگاه موتورلانس، یک پایگاه اورژانس هوایی و یک اتوبوس آمبولانس است.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما