تاریخ ۲۰ ماه صفر مصادف با ۲۷ مهرماه ۱۳۹۸ چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان جهان حضرت حسینبنعلی(ع) است و هیات الزهرا(س) دانشگاه صنعتی شریف برای حضور پرشور دانشجویان عاشق مکتب حسین، کاروانهایی را عازم کربلا میکند.
«جواد محمد زاده» دبیر این هیات روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، برنامههای هیات الزهرا(س) را تشریح کرد و گفت: دو موکب در مرزهای مهران و خسروی برای زائران از طرف دانشگاه صنعتی شریف مستقر شده است. موکب مهران چهارمین سال خدمترسانی خود را سپری میکند و از چند روز پیش از اربعین آماده پذیرایی از زائران است. موکب مرز خسروی نیز برای نخستین بار فعالیت خود را آغاز کرده است تا برای زائرانی که از این بخش خاک ایران وارد کشور عراق می شوند، خدمترسانی کند.
وی گفت: عصر امروز (سهشنبه) کاروان موکب مهران عازم میشود و بدرقه رسمی سایر گروههای کاروان اعزامی نیز با سخنرانی استاد «محمدتقی فیاض بخش» هم زمان برگزار میشود.
دبیر هیات الزهرا(س) ادامه داد: خدمت رسانی این دو موکب در قالب پذیرایی با چای، دمنوش، صبحانه، نهار و شام است و حدود ۱۰۰ نفر از دانشجویان اعزامی برای خدمترسانی در این دو موکب حضور خواهند داشت.
محمدزاده با اشاره به اردوی پیادهروی هیات الزهرا(س) برای اربعین افزود: ۲۰۰ دانشجوی مرد و ۱۸ دانشجوی زن علاقهمند به زیارت آقاعبدالله الحسین(ع) نیز عازم کشور عراق میشوند و مسیر شهر نجف تا کربلای معلا را با پای پیاده خواهند پیمود. البته این پیادهروی با خواندن زیارت همراه است و محل اسکان نیز در حال برنامهریزی است.
وی درباره اردوی ویژه فارغ التحصیلان و خانوادههای آنها نیز گفت: این اردوی زیارتی به صورت هوایی است که چند پرواز رفت و برگشت برای آن برنامهریزی شده است. حدود ۵۰۰ نفر از دانشجویان که تعداد ۱۰۰ نفر از آنها اساتید دانشگاه همراه با خانواده خود هستند، در این سفر زیارتی حضور دارند.
دبیر هیات الزهرا(س) ادامه داد: اردوی زمینی فارغ التحصیلان نیز از ۲۲ تا ۲۹ مهرماه انجام میشود و آنها همراه خانوادههای خود عازم کربلا می شوند.
وی تاکید کرد: برای کسانی که امکان حضور در کربلا برای چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان را ندارند، برنامه پیادهروی از میدان امام حسین(ع) تا زیارگاه حضرت عبدالعظیم حسنی(س) برنامهریزی شده است.
محمدزاده با اشاره به تعزیه خوانی حضرت ابوالفضل عباس(ع) در دانشگاه صنعتی شریف که امروز (سهشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: بعد از ۶ سال که این مراسم به دلایلی برگزار نشده بود، دوباره تعزیه خوانی انجام شد که با استقبال حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر از دانشجویان همراه بود.
وی ادامه داد: تعزیه یادآوری قیام حسینی در قالب هنر و نمایش است که با فضای دانشگاه نیز مناسب است و حتی افرادی که شاید به قیام عاشورا کمتر توجه میکنند، جذب این هنر شده و با فداکاری و جان نثاری اصحاب حضرت بیشتر آشنا میشوند.
نظر شما