به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ «هادی رفیعی کیا» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مرز خسروی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروهای پلیس گمرک به منظور جلوگیری از ورود و خروج کالا به شکل قاچاق در مرزهای چهارگانه مستقر شده اند.
وی ادامه داد: ممکن است برخی افراد سودجو در قالب زائر اربعین با سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده و با توجه به افزایش قابل توجه ترددها، نسبت به قاچاق کالا اقدام کنند.
سرهنگ رفیعی کیا تصریح کرد: از این رو همکاران ما در هر چهار مرز که تردد زائران در آنها انجام می شود حضور یافته و در صورت مشاهده حتما علاوه بر توقیف آن کالا، فرد یا افراد خاطی را نیز دستگیر خواهند کرد.
رئیس پلیس گمرک کشور گفت: همکاران ما از همان ابتدای آغاز سفرهای اربعین در مرزهای خسروی، مهران، شلمچه و چذابه مستقر شده و تا پایان این سفر معنوی نظارت خود را ادامه خواهند داد.
وی در پایان گفت: تاکنون موردی از قاچاق کالا در مرزهای چهارگانه استان های کرمانشاه، اسلام و خوزستان در پوشش سفر اربعین مشاهده نشده است.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدماتدهی به زائران در قالب موکبها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامهریزی شده است.
شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
۷۴۵۸/۸۰۶۶
کرمانشاه- ایرنا- رئیس پلیس گمرک کشور، از استقرار نیروهای این پلیس در پایانه مرزی خسروی و همچنین مرزهای مهران، شلمچه و چذابه خبر داد.