۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹
کد خبر: 83513237
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رویگری: نمایش میدانی جریانی رایج در تئاتر شود

۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹
کد خبر: 83513237
رویگری: نمایش میدانی جریانی رایج در تئاتر شود

تهران- ایرنا- بازیگر سریال «مختارنامه»، گفت: نمایش‌های میدانی در جشن انقلاب و سالگرد پیروزی جنگ جهانی دوم با ابعاد بزرگ اجرا می‌شد؛ اما به عنوان جریان رایج از آن استفاده نشده است.

رضا رویگری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره اهمیت برگزاری نمایش‌های میدانی مانند تنهاتر از مسیح، که این روزها در حال اجراست، اظهار داشت: خوشبختانه ظرف چند سال گذشته در این رابطه نمایش‌های خوبی برگزار شده است. اعتقاد دارم که تحول مثبت و چشمگیری را در ارتباط با نمایش های میدانی شاهد هستیم و این مسیر باید با همین منوال ادامه پیدا کند.

نمایش تنهاتر از مسیح به کارگردانی حسن بزرا و تهیه کنندگی علی اسماعیلی و با حضور بیش از ۱۵۰ هنرور و بازیگر تئاتر هر شب در ساعت‌های ۱۹ و ۲۱ در دو سانس پذیرای تماشاگران در بوستان ولایت (تهران) است.

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: البته اجرای نمایش‌های میدانی و مناسبتی در جشن انقلاب و سالگرد پیروزی جنگ جهانی دوم با ابعاد بزرگ اجرا می‌شد، اما به نظرم این نمایش‌ها از قالب مناسبت‌های خاص بیرون نیامده‌اند و به عنوان جریان رایج از آن استفاده نشده است.

بازیگر فیلم سینمایی زهرمار با تأکید بر لزوم حمایت از هنرمندان، گفت: هنرمند برای ادامه فعالیت‌هایی از این دست نیازمند حمایت است و اگر حمایت به صورت حساب شده و با برنامه باشد، می‌توانیم شاهد حضور اقشار مختلف اجتماع در نمایش‌هایی از این دست باشیم و چنین نمایش‌هایی در ابعاد اجتماعی و در ارتقای فرهیختگی عموم جامعه نقش مؤثری ایفا می‌کند.

رویگری در پاسخ به اهمیت برگزاری نمایش‌هایی مانند تنها تر از مسیح، گفت: اینگونه‌ تئاترها که با رویکردی کاملا دینی و مذهبی روی صحنه می‌روند و مطمئنا مورد توجه مردم قرار خواهند گرفت. اهمیت نمایش های میدانی با اجرا نمایش های مانند تنها تر از مسیح مشخص می‌شود.

بازیگر نمایش مرغ مینا خاطرنشان کرد: به طور کلی به نظرم اجرای نمایش‌هایی مانند تنهاتر از مسیح تأثیرات بسیار خوبی بر جامعه و در سطوح مختلف می‌گذارد و ضمن اینکه مردم استفاده زیادی از این برنامه‌ها دارند، برای جوانان و کسانی که استعدادهایی در این رابطه دارند، انگیزه ایجاد می‌کند.

نمایش های میدانی گونه ای از نمایش های خیابانی با بن‌مایه ظلم‌ستیزی است. در حالیکه امکان اجرای نمایش های خیابانی یا محیطی در هر جا وجود دارد و محیط تبدیل به صحنه نمایش می شود، نمایش های میدانی در فضایی گسترده و در حلقه میدانی تماشاگران اجرا می شود همچنین در این گونه از نمایش داستان باید مرتبط با نیاز مردم باشد. تعزیه و نمایش های تخت‌حوضی و نقالی‌خوانی از جمله متون کلاسیکی هستند که در این قالب می گنجند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha