خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۰۱ تفاهم نامه میان دانشگاه ادیان و مراکز علمی دنیا امضا شده‌است

قم – ایرنا – رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به امضای ۱۰۱ تفاهم نامه با دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر دنیا، گفت: ۴۵۷ هیات از ۵۳ کشور جهان در این دانشگاه حضور یافته اند، ضمن اینکه ۴۵ سفیر کشورهای خارجی از این دانشگاه بازدید و از نزدیک با فعالیتهای این دانشگاه آشنا شده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب، روز یکشنبه در آئین آغاز سال تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در سالن همایش‌های این دانشگاه ، با بیان اینکه حوزه علمیه قم، مرکز تنومند، تناور و بالنده فکری در جهان اسلام است افزود:حوزه علمیه به اولین مرکز علمی و دینی جهان تبدیل شده ضمن اینکه که نگاه‌ها پس از انقلاب به این مرکز عظیم علمی بسیار متفاوت شدهاست.

وی افزود: انتظار از حوزه علمیه قم ایجاد ارتباط قوی با مراکز علمی در سراسر جهان میباشد که در این راستا اقدام های موثری پس از انقلاب اسلامی در حوزه علمیه انجام شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون هزاران طلبه از ۱۲۰ کشور جهان در جامعه المصطفی العالمیه مشغول تحصیل هستند گفت: این مرکز علمی ارتباطات گسترده ای در دنیا ایجاد کرده  ولی این ارتباط تنها به ادیان اسلامی خلاصه شده که دانشگاه ادیان و مذاهب تکمیل کننده آن با همه ادیان و مذاهب جهان است.

نواب با تاکید بر اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب آغوش خود را برای همه بشریت باز کرده است، ادامه داد: اسلام برای همه بشریت پیام دارد و دانشگاه ادیان نیز در این راستا برای همه بشریت پیام دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۲۵ ساله این دانشگاه گفت: پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشگاه از سال گذشته آغاز و درحال حاضر ۳۹۰ دانشجوی غیرایرانی از ۲۰ ملیت در این دانشگاه مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به تدریس ۳۱ استاد خارجی در دانشگاه ادیان و مذاهب  گفت: یکی از افتخارهای این دانشگاه برگزاری دوره های کوتاه مدت شیعه شناسی، اسلام شناسی و ایران شناسی است که در این دوره ها بیش از ۲۵۰ استاد از کشورهای مختلف در این دوره ها شرکت کردهاند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با تاکید بر اینکه توقع از حوزه علمیه بسیار افزایش یافته است، ادامه داد: حوزه با کارهای عمیق و گسترده پژوهشی و همچنین ایجاد ارتباط های بین المللی مانند گذشته در حال درخشیدن است.

نواب، ادامه داد: ۳۷ سفر علمی آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شده  ضمن اینکه قراردادهای فرهنگی مختلف میان دانشگاه های آلمان و دانشگاه ادیان و مذاهب به امضا رسیده است.

لغو سفر ظریف به قم به دلیل سفر نخست وزیر پاکستان به ایران

وی در ادامه با اشاره به لغو سفر وزیر امورخارجه  گفت: به دلیل سفر عمران خان نخست وزیر پاکستان به ایران، سفر محمد جواد ظریف به قم و حضور وی در این آئین لغو شد.

در این آئین نمایندگان اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بیوت مراجع تقلید و تنی چند از اعضای مجلس خبرگان رهبری حضور داشتند.

دانشگاه ادیان و مذاهب سال ۱۳۸۴ با تصویب سرفصل‌ها سه رشته ادیان ابراهیمی (مسیحیت و یهودیت)، ادیان شرق (بودیسم، هندوئیسم، خاور دور و ایران باستان) و مذاهب اسلامی (مذاهب کلامی) این مرکز در شورای عالی گسترش وزارت علوم، نخستین دوره دانشجویی خود در مقطع تحصیلات تکمیلی را جذب کرد.

وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۷ شمسی ارتقای مرکز آموزش عالی مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب را به «دانشگاه ادیان و مذاهب» پذیرفت و پس از این، رفته‌رفته ده‌ها رشته در زیرمجموعه چندین دانشکده تعریف و تأسیس شد تا صدها داوطلب و علاقه‌مند از دو طریق آزمون اختصاصی و سراسری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، در دانشگاه ادیان و مذاهب پذیرش شوند.

هم اکنون این دانشگاه در  ۱۹ رشته کارشناسی ارشد و ۱۸ رشته دکترا دانشجو می پذیرد ضمن اینکه چندین دانشکده از جمله، دانشکده های ادیان، مذاهب اسلامی، شیعه‌شناسی، فلسفه و همچنین زن و خانواده هر کدام در سه رشته در این دانشگاه فعالیت دارند.

۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha