سیدمجتبی حسینی پور در نشست علمی با موضوع آینده پژوهی استان افزود: به همریختگی تفکر توسعه منجر به آشفتگی در تصمیمسازی و تصمیمگیری میشود و برای اجتناب از این موضوع بایستی از مطالعات آینده پژوهی بهره ببریم.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان، استفاده از نظر صاحبنظران و دانشآموختگان این حوزه را مهم برشمرد و اظهار داشت: طرح مطالعات آمایش استان با بهرهگیری از دانش آیندهنگری تنظیم و تدوین شده است.
به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد، وی در ادامه دانش، تربیت نیروی انسانی و خلاق را از پیشرانهای مهم توسعه استان برشمرد و افزود: باید دوباره به مدارس برگشت و رویکردها را به آموزش و پرورش تغییر دهیم.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان خاطرنشان کرد: با افزایش کارخانهها و صنایع آلاینده نمیتوان آمار تعداد بیکاران استان را کاهش داد بلکه نیازمند ارائه آموزشهایی با مهارت آیندهگرایی به دانش آموزان هستیم.
حسینی پور اضافه کرد: جهتگیری تاریخی توسعه یزد نشان میدهد توسعه عموما با مشارکت بخش خصوصی و مشارکتهای عمومی شکل گرفت و در ترسیم هر نوع سناریوی مطلوب برای توسعه آتی این موضوع را بایستی مدنظر قرار داد.
همچنین محسن طاهری رییس گروه آینده پژوهی دانشگاه اصفهان، آینده پژوهش را نه به عنوان یک رشته بلکه یک گفتمان دانست و با تشریح ابعاد دانش آینده پژوهی به جایگاه این موضوع در بخش آموزش و پرورش و سایر بخشهای جامعه پرداخت.
۲۰۸۸/ ۲۰۴۷
نظر شما