عدلدوست روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه تحقق جمله معروف «آنچه نادیدنی است آن بینی» میباشد و بیاننامه نمایشگاه را «زندگی همین مقدار است» تعیین کردیم تا مردم را به زندگی باکیفیت، صادقانه، ساده و سبکبال تشویق نماییم.
وی اضافه کرد: آثار نقاشیخط این نمایشگاه با بومهای هلندی و رنگهای آمستردام و با ماندگاری بالا و آثار تایپوگرافی با ماژیک ژاپنی «تات» و «کریتوکالر» کار شده است.
وی در مورد شکل هندسی و ابعاد متفاوت آثار نیز بیان کرد: در بیشتر کارهای ارائه شده در نمایشگاه «دایره زندگی» ترسیم شده است و دیگر ابعاد مختلف آثار، جلوهای از اشکال مختلف زندگی را به بیننده تداعی میکند.
نمایشگاه مذکور آخرین آثار تولید شده توسط این هنرمند طی ۲ سال اخیر است که تا دوم آبان سال جاری در معرض بازدید عموم قرار دارد؛ برگزاری کارگاههای تخصصی در حوزه نقاشیخط و تایپوگرافی در روزهای ۳۰ و۲۳ مهرماه توسط این هنرمند از دیگر برنامههای جنبی نمایشگاه دایره زندگی خواهد بود.
به گزارش ایرنا ۲۴ نقاشیخط و ۱۲ کار تایپوگرافی و در مجموع ۳۶ اثر با اشعاری از مولانا در قالب نقاشیخط و تایپوگرافی از این هنرمند در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وی متولد سال ۱۳۴۹ شمسی در ارومیه است و از سال ۱۳۶۶ شمسی هنر خوشنویسی را زیر نظر اساتید بنام کشور از جمله امیر احمد فلسفی شروع کرد و سپس برای فارغالتحصیلی با «محمد حیدری» کار کرد؛ وی با هنر نقاشی نیز از طریق «حسین کاشیان» آشنا شد. «عدلدوست» دارای درجه فوق ممتاز در رشته خوشنویسی است و آخرین نمایشگاه خود را در سال ۱۳۷۹ شمسی در ارومیه برگزار کرده بود.
نقاشیخط شکل منسجمتر و بهتر تایپوگرافی است اما تایپوگرافی نسبت به جنس و رنگ انتخابی و نوع ابزار محدودیت دارد.
۷۱۲۵/۳۰۷۲
نظر شما