دکتر فاطمه ترک نیک روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگارعلمی ایرنا افزود: شبکه نانوفناوری جهان اسلام یکی از شبکههای بینالمللی ایجاد شده توسط کمیته دائمی همکاریهای علم و فناوری در سازمان کنفرانس اسلامی است که میزبانی و مدیریت دبیرخانه آن به پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان نماینده کشور ایران واگذار شده است.
وی بیان کرد: رسالت ما در این شبکه این است که با نخبگان جهان اسلام در زمینه نانو، تعامل سازنده و موثری در قالب آموزش، پژوهش، پروژههای بینالمللی و فروش محصولات و دستاوردهای فناوری نانو در بازارهای جهانی داشته باشیم.
ترک نیک افزود: با توجه به پیشرفت هایی که ایران درحوزه فناوری داشته و درحال حاضر یکی از کشورهای پیشرو درحوزه فناوری نانو است، سعی داریم تا با برگزاری رویدادهای بینالمللی هردو سال یکبار درحوزه نانو بتوانیم از تجربه و علم نخبگان کشورهای اسلامی پیشرفته نظیر ایران، پاکستان، عربستان، مالزی و ترکیه برای آموزش نخبگان دیگر کشورهای اسلامی استفاده کنیم.
وی گفت: برگزاری سومین کارگاه و کنفرانس بینالمللی درحوزه «نانوفناوری و انرژیهای تجدیدپذیر» نیز در جهت به اشتراک گذاشتن تجارب دانشمندان در این حوزه است.
ترک نیک افزود: این کارگاه همزمان با اعطای سومین دوره جایزه مصطفی برگزار میشود، درحال حاضر این رویداد با همکاری دبیرخانه مصطفی (ص) و استپ درحال شکل گیری است. در دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو ایران که در ابتدای هفته برگزار شد، برای نخستین بار برگزاری این رویداد عنوان شد و برای شرکت کنندگان در این نمایشگاه با عضویت در شبکه نانوفناوری جهان اسلام ۵۰ درصد تخفیف ثبت نام در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: توسعه و تقویت همکاریهای هدفمند علمی- بینالمللی با دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی کشورهای اسلامی( برای دعوت از اساتید خارجی، ارائه دوره های کوتاه مدت، ارائه پروژههای مشترک و جذب دانشجویان خارجی در دورههای کوتاه و بلند مدت)، تعامل سازنده در سطح ملی و بینالمللی و همچنین اشاعه ماموریتها و چشم انداز شبکه در حوزه نانو میان کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی، از اهداف بلند مدت این شبکه است.
نظر شما