منطقه ویژه علم و فناوری مجموعهای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی، آزمایشگاهی، تحقیقاتی و زیرساختهاست که با تکیه بر خلاقیتها و نوآوریها در یک گستره جغرافیایی سبب ارتقای نوآوری، ایجاد خوشههای صنعتی با فناوری نو و توسعه تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور میشود.
مصوبه منطقه ویژه ( کریدور) علم و فناوری اصفهان در سال ۹۳ توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) صادر شد.
عباس رضایی روز دوشنبه در آیین تجلیل از منتخبان استاندارد استان اصفهان در سالن همایشهای سیتیسنتر اصفهان افزود: در سالهای گذشته منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان که به عنوان کریدور نیز از آن یاد میشد، رها شده بود.
وی با تاکید بر اینکه نگرش ویژه به منطقه علم و فناوری را از وظایف اصلی خود می دانم، اظهار داشت: بعدازظهر روزهای پنجشنبه را به طور مختص برای این موضوع در نظر گرفتم و تاکنون شورای سیاستگذاری و اجرایی آن تشکیل شده است.
استاندار اصفهان با اشاره به پیشرفت علم و فناوری در دنیا، تاکید کرد: تولیدکنندگان کشورمان باید خود را با کاروان علم و فناوری دنیا همراه کنند زیرا ساختارها و نمادهای اقتصادی روز به روز در حال دگرگونی است.
رضایی استاندارد را یکی از مقولههای مهم در به روز رسانی بخش تولید عنوان و اضافه کرد: در این راه استفاده از فناوریهای نوین و نیروی انسانی متخصص ضروری است.
استاندار اصفهان نیروی انسانی را اصلیترین مساله در اقتصاد دانایی محور خواند و تصریح کرد: فضای امروز ایجاب میکند که کارشناسان امور فنی خود را با علم و فناوری تطبیق دهند.
وی همچنین با اشاره به اینکه صنعت اصفهان در برخی زمینهها، پیشتاز و جلوست، گفت: اما انتظارات از این خطه که پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی نیز هست به ویژه در زمینه استاندارد بسیار بیشتر است.
رضایی برخی ویژگی مردم اصفهان را تعهد، ایثار، گذشت، اخلاص و صنعتی بودن این استان برشمرد و اضافه کرد: نباید به بهانههایی مانند تحریم و تسهیلات مالی ، اجازه دهیم که در این مقطع سخت این ویژگیها در اصفهان نادیده گرفته شود.
استاندار اصفهان ادامه داد: ما باید در زمینه کالاهای راهبردی و اساسی و مبارزه سخت در جنگ اقتصادی امروز، خود را برای عرضه آماده کنیم و صادراتگرا باشیم.
وی با بیان اینکه پایین انداختن پهپاد نظام سلطه در واقع به معنای به پایین کشاندن ابهت این نظام است، خاطرنشان کرد: اگر روزی استکبار جهانی و نظام سلطه به طریقی، واسطههایی به ایران برای کنار آمدن می فرستد، ما اهل کنار آمدن هستیم و باید باشیم اما اقتدار، عزت و تمامیت ارضی کشورمان به عنوان اصل قضیه است.
در این آیین از تولیدکنندگان و واحدهای نمونه در زمینه استاندارد، اخذ نخستین مجوزهای استاندارد، استمرار کیفیت، مدیران برتر کنترل کیفیت، کارکنان و واحدهای آموزشی و آزمایشگاه های نمونه تجلیل شد.
۱۶ تا ۲۲ مهر هفته استاندارد و ۲۲ مهر ( ۱۴ اکتبر) روز جهانی استاندارد نامگذاری شد.
/ ۶۰۲۲ / ۳۰۱۱
نظر شما