دکتر مریم حسنزاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، اظهار داشت: کودکانی که ناخواسته در معرض دود سیگار هستند، بیشتر از سایر کودکان در معرض ابتلاء به بیماریهای عفونتهای تنفسی قرار میگیرند.
وی افزود: برخی والدین تصور میکنند که کشیدن سیگار در بیرون از خانه، عوارضی بر روی کودکان آنان ندارد که این باور غلط بوده و مصرف سیگار در بیرون از خانه هم میتواند عوارضی بر روی کودکان آنان داشته باشد.
فوق تخصص بیماری ریه کودکان بیان داشت: آلودگی هوا و زمینه ژنتیکی هم از دیگر عواملی هستند که احتمال ابتلا به این بیماری را در کودکان افزایش میدهند.
وی اظهار داشت: کودکانی که ۲ تا ۳ بار در طول سال دچار عفونت تنفسی میشوند باید از نظر نقص سیستم ایمنی بدن مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت ابتلا به آن، مداوا شوند.
حسنزاد با اشاره به اینکه عوامل آلرژی و آسم میتوانند زمینه عفونتهای مکرر تنفسی را بوجود آورند، گفت: علت ابتلا به بیماری عفونت مکرر تنفسی باید به طور دقیق مشخص شود و کودک مورد مداوا قرار گیرد.
وی در باره میزان شیوع بیماری عفونت تنفسی کودکان گفت: این بیماری از جمله بیماریهای شایع در کودکان است و درصد بالایی از مراجعات کودکان به مراکز درمانی در این زمینه است. این بیماری شامل ذاتالریه، عفونتهای دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی است که در پنلهای این کنگره به علائم، درمانهای جدید و پیشگیری از آنها پرداخته میشود.
فوق تخصص بیماری ریه کودکان افزود: پنلهای مختلفی در حیطه ریه، مراقبتهای ویژه و سل کودکان طی مدت برگزاری نهمین کنگره بینالمللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل، برپا خواهد شد.
حسنزاد ادامه داد: پزشکان برجسته در رشتههای مختلف از جمله ریه کودکان، عفونی کودکان و مراقبتهای ویژه، تازهها و دستاوردهای این حیطه را ارایه میدهند.
نهمین کنگره بینالمللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل از ۲۰ مهرماه در سالن همایش بیمارستان فرهیختگان کار خود را آغاز کرد و امروز به کار خود پایان میدهد.
نظر شما