آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان برای تصویب در دستور کار دولت است

تهران-ایرنا- وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: آیین نامه این طرح در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش ایرنا، محسن حاجی میرزایی روز سه‌شنبه در حاشیه آیین افتتاح همزمان حدود ۲ هزار پروژه آموزشی کشور و ۱۰ هزار کلاس جدید درس به صورت ویدئو کنفرانس در شهرستان دماوند در جمع خبرنگاران اظهارداشت: حتی اگر تصویب طرح رتبه‌بندی معلمان مدتی به طول بینجامد هم، این طرح از اول مهر امسال برای معلمان اعمال می‌شود.

به گزارش ایرنا، وزیر آموزش و پرورش سوم مهر امسال نیز در نشست خبری خود درباره طرح رتبه بندی معلمان اظهارداشت: امسال دولت در بودجه سال ۹۸ برای اجرای رتبه بندی معلمان ۲ هزار میلیارد تومان اختصاص داده است و برای اینکه کیفیت این رتبه بندی چگونه اجرا شود و معلمان چگونه رتبه بندی شوند، آیین نامه ای تدوین شده است که معلمان در پنج رتبه متناسب با تحصیلات، تجربیات و صلاحیت های تخصصی و حرفه ای رتبه بندی می شوند و هر رتبه امتیازی دارد.

حاجی میرزایی گفت: آیین نامه طرح رتبه بندی معلمان در دستور کار کمیسیون اجتماعی دولت قرار دارد که فکر می کنم در دو تا سه هفته آینده به صحت دولت برود و پس از تصویب دولت اجرایی خواهد شد.

وی افزود: ممکن است این فرایند تصویب دولت چند هفته ای طول بکشد اما اجرای رتبه بندی و اعمال این ضریب ها حتی اگر در آبان یا آذرماه به تصویب برسد، از اول مهر ۹۸ خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: براساس طرح رتبه بندی، معلمان متناسب با تحصیل، تجربه، توانمندی‌ و صلاحیت های تخصصی و حرفه‌ای به پنج رتبه تقسیم می‌شوند.

حاجی میرزایی بیان کرد: با اعمال رتبه بندی، مقداری حقوق فرهنگیان تغییر خواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: ما همه تلاشمان این است که شرایط کار معلمان را از لحاظ آموزش، ارتقای توانمندی‌، معیشت، بیمه و حقوق بهتر کنیم و اقداماتی را در این حوزه‌ها انجام دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افتتاح همزمان حدود ۲ هزار پروژه آموزشی کشور و ۱۰ هزار کلاس جدید درس به صورت ویدئو کنفرانس در شهرستان دماوند اظهارداشت: این طرح ها حدود ۲ هزار واحد آموزشی شامل یک میلیون و ۳۵۰ هزار متر مربع است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: با افتتاح این پروژه‌ها ۲۳۰ هزار دانش آموز وارد فضاهای آموزشی نو  می شوند، ۱۴۲ واحد ورزشی سالن‌های ورزشی و ۱۶ استخر ساخته شده که به ایجاد شور و نشاط بیشتر و تقویت تربیت‌بدنی و سلامت دانش آموزان کمک می‌کند.

حاجی میرزایی درباره وضعیت مدارس خشتی و گلی نیز افزود: در همه استان‌ها در شروع مهرماه جشن پایان مدارس خشتی و گلی را اعلام کردیم و فقط در سیستان و بلوچستان تعدادی باقی مانده است که در پایان آبان ماه این جشن برای کل کشور برگزار خواهد شد و پایان مدارس خشتی و گلی در ایران خواهد بود.

وی درباره وضعیت مدارس استان تهران بیان کرد: حدود ۳۰ درصد از مدارس کشور نیازمند بهسازی یا ایمن سازی، تخریب و نوسازی است و متاسفانه استان تهران از استان‌هایی به شمار می‌رود که این واحدها در آن زیاد است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت همه بضاعتش را در این عرصه به کار گرفته و در آیین افتتاح پروژه‌های آموزشی صحبت شد که از یک ظرفیت قانونی که برای استفاده از بانک‌ها و پیش‌بینی بازپرداخت آن در بودجه‌های سال بعد انجام شود، دولت بتواند امکانات و اعتبارات بیشتری را در نظر بگیرد.

حاجی میرزایی بیان کرد: خیرین مدرسه ساز تعهد کردند که برای احداث واحدهای آموزشی تا  پنج هزار میلیارد تومان همراهی کنند و ما هم معادل میزانی که خیرین سرمایه‌گذاری می‌کنند را اضافه خواهیم کرد و امیدواریم که بتوانیم چهره آموزشی کشور را بهتر کنیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌ای برای اعلام نیازهای مدارس به تعمیر یا بازسازی اظهارداشت: این نیازها در معرض دید همه مردم  ایران قرار می‌گیرد، دایره خیرین را گسترش می‌دهیم و خیرینی ممکن است بتوانند با پول‌های خرد در کار مدرسه سازی مشارکت کنند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از خیرات جاویدان و پایدار خدمت در احداث مدارس است و امیدواریم با کمک مردم، خیرین و دولت روز به روز شرایط بهتری را پیش بیاوریم.

به گزارش ایرنا مراسم افتتاح ۱۰ هزار کلاس درس جدید امروز با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.

تهرام/۷۲۴۵/ ۱۰۰۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha