نقشه اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی طراحی می‌شود

تهران- ایرنا- معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نقشه اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با همکاری معاونت آموزشی این وزارتخانه تا چند ماه آینده طراحی می شود.

به گزارش روز چهارشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدباقر لاریجانی گفت: اعضای هیات علمی باید در دانشگاه های علوم پزشکی متناسب با ظرفیت جذب دانشجو، نیازهای بومی و مأموریت های ویژه دانشگاه جذب شوند.

وی افزود: بر همین اساس چارچوب نقشه جامع اعضای هیات علمی حوزه علوم پزشکی تدوین و به دانشگاه ها ابلاغ شده است.

لاریجانی اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس شاخص های ذکر شده در این چارچوب و برآورد وضعیت دانشگاه در این شاخص ها با هماهنگی مرکز امور هیات علمی و تیمی که به منظور تدوین نقشه اعضای هیات علمی دانشگاه ها در حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت تشکیل شده، این نقشه را تدوین می کنند.

جذب ۲ هزار عضو هیات علمی علوم پزشکی

وی تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی و جذب اعضای هیات علمی بر اساس نیازهای بومی و نقشه توسعه علمی دانشگاه ها یکی از اهداف مهم در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی است.

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه بدنه هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی باید برای پاسخگویی به این نیازها هم به لحاظ کمی و هم کیفی تقویت شود، گفت: طبق برآوردها ضروری است در سال های آتی، متناسب با شرایط کشور حدود ۱۰ هزار عضو هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور جذب شوند که امید است با حمایت نهادهای بالادستی این هدف محقق شود.

وی عنوان کرد: در سال جاری مجوز جذب حدود ۲ هزار عضو هیات علمی اخذ شده که به زودی فرایند جذب در دانشگاه های علوم پزشکی آغاز می شود.

لزوم توانمندسازی بدنه هیات علمی

لاریجانی ادامه داد: ارتقاء و توانمندسازی بدنه هیات علمی نظام سلامت یکی از اهداف مهم در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی است.

وی با اشاره به بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، اظهار داشت: جلب مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه ها در اجرای این بسته ها یکی از ارکان اصلی است که برای ایجاد تحول در آموزش عالی سلامت باید مدنظر قرار گیرد و تنها با مشارکت همکاران محترم هیات علمی است که می توان امید داشت این برنامه ها در بدنه دانشگاه ها نهادینه شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی حوزه علوم پزشکی باید براساس نیازهای واقعی جامعه صورت گیرد و حتی لازم است ترتیبی اتخاذ شود تا نیروی انسانی هر منطقه از کشور متناسب با نیاز بومی همان منطقه تربیت شود.

وی ادامه داد: بر همین اساس سند برآورد نیروی انسانی مورد نیاز کشور در حوزه علوم پزشکی تدوین شده و این سند برای تمام مناطق آمایشی نیز در دست تدوین است.

لاریجانی در باره احصای ماموریت های ویژه حوزه آموزش علوم پزشکی از اسناد بالادستی کشور گفت: غالب این ماموریت ها مرتبط با توسعه علمی کشور در علوم بین رشته‌ای و حوزه های بومی مورد نیاز، برای تامین نیازهای جامعه و همچنین حرکت به سمت مرجعیت علمی است. این ماموریت ها باتوجه به ظرفیت ها و نیازهای مناطق آمایشی و دانشگاه های علوم پزشکی به آن ها سپرده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha