به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی- دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی اکبر حق دوست گفت: سیاست وزارت بهداشت، تکمیل نیاز دانشگاه های کمتر برخوردار از نظر اعضای هیات علمی است.
وی افزود: این دانشگاه ها به اعضای هیات علمی بالینی بیشتر نیاز دارند و بنابراین چهار - پنجم اعضای هیات علمی در دانشگاههای کمتر برخوردار جذب میشوند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تصمیم وزارت بهداشت بر این است برای رفع نیاز دانشگاههای علوم پزشکی کمتر برخوردار که نتوانستهاند نیروهای مورد نیاز خود را از طریق فراخوان عمومی در دانشگاه جذب کنند دوره های تکمیلی را برای رفع نیاز این دانشگاه ها به اعضای هیات علمی اعلام کند.
حق دوست تصریح کرد: برنامه ما این است که سال آینده فقط برای دانشگاه های کمتر برخوردار و مناطق محروم و جذب هیات علمی خواهیم داشت.
وی در خصوص امکان اعلام فراخوان کلی برای جذب هیات علمی در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی این کشور در سال آینده نیز گفت: در واقع چهارپنجم جذب نیروی هیات علمی ما در سال ۹۹ در دانشگاه های علوم پزشکی کمتر برخوردار و مناطق محروم صورت خواهد گرفت.
معاون آموزشی وزارت بهداشت به امتیازات وزارت بهداشت برای اعضای هیات علمی در مناطق محروم یا دانشگاه های کمتر برخورداراشاره کرد و اظهارداشت: در این زمینه قوانین و آیین نامه هایی در این وزارتخانه وجود دارد که بر اساس آن امتیازات و مشوقهای زیادی برای اعضای هیات علمی که در این دانشگاهها مشغول خدمت هستند در نظر گرفته شده است، یکی از مشوقها این است که جذب این اعضای هیات علمی در دانشگاه ها راحت تر صورت میگیرد؛ ضمن اینکه پایه حقوق این افراد به دلیل خدمت در این مناطق بیشتر از سایر اعضای هیات علمی دانشگاهها است.
حق دوست افزود: یکی دیگر از مشوق های وزارت بهداشت برای اعضای هیات علمی مشغول خدمت در دانشگاه های کمتر برخوردار این است که امکان کار آزاد در بیمارستانهای خصوصی و کار در مطب برای این افراد وجود دارد.
وی تاکید کرد: دانشگاه های علوم پزشکی کمتر برخوردار بیشتر از جهت تعداد اعضای هیات علمی در دوره های بالینی با کمبود مواجه هستند.
نظر شما