سیتارامان در مصاحبه با خبرگزاری رویترز گفت، دهلی با تحریم های جهانی، از جمله تحریم های آمریکا همراهی می کند اما، منافع راهبردی و ملی خود را نادیده نمی گیرد.
وی افزود: به آمریکا گفتیم، در رابطه با مسایل خاصی که برای منافع راهبردی هند حیاتی است، دهلی شریکی راهبردی برای آمریکاست و واشنگتن نیز خواستار یک شریک راهبردی قوی، نه ضعیف، است. ما برای شراکت و همکاری قوی و جدی با آمریکا ارزش قایل هستیم اما، به همان اندازه باید به ما اجازه داده شود که اقتصادی قوی داشته باشیم.
آمریکا تحریم هایی علیه ونزوئلا، ایران و روسیه اعمال کرد و به متحدان و شرکایش هشدار داد، در صورت ادامه خرید تجهیزات نظامی روسی، جریمه خواهند شد.
دهلی پیشتر به واشنگتن گفته بود، تامین تجهیزات نظامی از روسیه، حق مسلم هند است.
وزیر خارجه هند اوایل اکتبر گفته بود، متقاعد شده است که آمریکا تصمیم دهلی برای خرید تجهیزات پیشرفته دفاعی را درک می کند.
"دمیتری شوگایف"، رئیس سرویس فدرال همکاری های نظامی- فنی روسیه شهریور اعلام کرده بود، هند تسلیحات و فناوری های نظامی به ارزش 14.5 میلیارد دلار به روسیه سفارش داده است.
به گفته وی، هند در سال گذشته، با وجود آن که تحت فشار زیاد، به ویژه از سوی آمریکا قرار داشت، قرارداد نظامی خرید سامانه های موشکی اس 400 و همچنین تحویل محموله بزرگی از انواع تجهیزات نظامی برای نیروهای هوایی، دریایی و زمینی کشور با روسیه امضا کرد.
نظر شما