باید تلاش کنیم تا کودکان را از بیماری و مرگ نجات دهیم

تهران- ایرنا- رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: باید تلاش کنیم تا کودکان را از بیماری و مرگ نجات دهیم. در حال حاضر قوانین و سیاست‌ها، موجود و زمان اجرایی شدن آنها از سوی وزرای بهداشت منطقه فرارسیده است.

احمد المنظری روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی که در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد، افزود: گاهی اوقات کنترل اوضاع در این زمینه در دستان شما نیست، اما می‌توان حتی یک اقدام در مسیر اجرایی شدن سیاست‌ها انجام داد. به ما کمک کنید که جان انسان‌ها را نجات دهیم. اجازه دهید با همکاری کشورهای منطقه مدیترانه شرقی به توسعه و پیشرفت فکر کنیم. البته برگزاری اجلاس‌های سالانه نیز به منظور ایجاد همدلی بین کشورها است. در حال حاضر ابزارهای زیادی در اختیار ما قرار دارد و می‌توانیم با استفاده از این ابزارها به وظایف خود عمل کنیم.  یکی از این ابزارها، علم و دانش است و باید علم و اطلاعات خود را همواره به روز کنیم.

وی ادامه داد: دومین ابزار، همکاری، هماهنگی و مشارکت و ابزار سوم خوشبینی و امید است. با این سه مورد هر کاری را می‌توان انجام داد و به ثمر رساند. حتی اگر تلاش‌های ما ۹۹ درصد باشد، کافی نیست. باید ۱۰۰در صد توان خود را به کار گیریم تا انسان‌ها را نجات دهیم. شهروندان از ما انتظار دارند که این کارها را برای آنها انجام دهیم. موسسه‌های ملی و بین المللی باید به یکدیگر کمک کنند تا به اهداف خود در حوزه سلامت برسیم.

رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت بیان کرد: اگر به صورت میدانی گزارش بگیریم، خواهیم دید چه تعداد انسان از بیماری رنج می‌برند.  این موضوع در درجه اول دلسرد کننده است، اما باید به راه خود ادامه دهیم و با این چالش‌ها روبه‌رو شویم تا بتوانیم برای آنها راه حل پیدا کنیم.  هر شب که می‌خواهم بخوابم، به این موضوع فکر می‌کنم که فردا صبح باید به موفقیت جدیدی دست پیدا کنم؛ اگر در نهاد انسان‌ها امید وجود داشته باشد، به هرآ  نچه بخواهند می‌رسند.

المنظری گفت: باید روز به روز بیشتر در حوزه سلامت موفق شده و به سوی توسعه و پیشرفت برویم.  در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های خوبی در حوزه سلامت بوده‌ایم. امروز که نتایج سال گذشته اجلاس را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که در این یک سال، به موفقیت‌ها و ایده‌های خوبی دست پیدا کرده‌ایم. این اتفاق خوب در سال آینده نیز رخ می‌دهد و در سال آینده نیز شاهد دستاوردها و ایده‌های بهتری خواهیم بود. از همکاران خود به دلیل نوآوری‌هایی که در این اجلاس داشتند تشکر می‌کنم. با ایده‌های نوآورانه مطرح شده، در آینده راه روشن‌تری خواهیم پیمود.

رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت افزود: کشورهای بسیار زیادی هستند که به دلیل عدم وجود منابع کافی در رنج و مصیب به سر می‌برند و باید از این کشورها دست گیری کنیم؛ ضرورت دارد کشورهایی که منابع بیشتری در اختیار دارند به کمک این کشورها بروند. آنها به کمک شما نیاز دارند و لطفا به آنها کمک کنید. سازمان جهانی بهداشت مساعدت‌های خود را ارائه می‌دهد، اما کشورها نیز باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.

المنظری گفت: از جمهوری اسلامی ایران به خاطر برگزاری این اجلاس تشکر می‌کنم.  اراده و توان برای ادامه مسیر برگزاری اجلاس‌های بعدی، قوی‌تر است و مردم از ما انتظار دارند که به فکر سلامت آنها باشیم.

شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی با حضور کشورهای عضو در ۳ روز در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد. در حاشیه این اجلاس، دیدارهای دو جانبه وزرای بهداشت منطقه با وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران جهت همکاری‌های مشترک در زمینه تولید و صادرات دارو و تجهیزات پزشکی و انتقال دانش فنی و آموزش دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی برگزار شد. شصت و هفتمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سال آینده در مصر برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha