سید مهدی طباطبایی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به روند ساخت یکی از استانداردترین باشگاه های سوارکاری کشور در قم افزود: این باشگاه توسط بخش خصوصی و در زمینی به مساحت ۲ هکتار در حال ساخت است که با توجه به روند احداث این طرح، پیش بینی می شود این باشگاه تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری برسد.
وی افزود: بهره برداری از این باشگاه در توسعه زیرساخت های سوارکاری استان تاثیر چشمگیری خواهد داشت و به طور قطع موجب سوارکاری قم و همچنین مانع از مهاجرت سوارکاران حرفه ای استان به تهران میشود.
رئیس هیات سوارکاری قم با بیان اینکه هفت باشگاه سوارکاری در این استان فعال است که آموزش هایی در این رشته از سطح مبتدی تا تخصصی به علاقه مندان ارائه می دهند، اظهار داشت: مسابقات استانی پرش با اسب به صورت مستمر در استان برنامه ریزی شدهاست که تاکنون هفت هفته از این مسابقات در قم برگزار شدهاست.
طباطبایی گفت: مسابقات استانی سوارکاری در رده های سنی مختلف به منظور آماده سازی و ارتقای سطح کیفی و همچنین افزایش تجربه سوارکاران استان به منظور کسب امتیاز لازم و حضور قدرتمند در مسابقات کشوری است.
وی با بیان اینکه ورزش سوارکاری در قم ناشناخته مانده است و بسیاری از مردم و علاقهمندان به این رشته از فعالیت و ظرفیتهای آن در قم اطلاعی ندارند بیان داشت: اطلاع نداشتن مردم و علاقهمندان به ظرفیتهای سوارکاری قم مانع از توسعه این رشته ورزشی در استان شدهاست.
به گزارش ایرنا، سید مهدی صادقی استاندار سابق قم کلنگ این مجموعه سوارکاری را آبان ماه ۹۷ در بخش کهک قم به زمین زد. این باشگاه با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.
در هفت باشگاه سوارکاری حدود ۲۰۰ راس اسب حرفه ای وجود دارد که از آن ها برای تمرین ورزشکاران و در مسابقات استفاده می شود. هم اکنون ۴۰۰ راس اسب ورزشی و حدود ۸۰۰ راس اسب غیرورزشی در استان وجود دارد.
نظر شما