به گزارش ایرنا جمال عالمی نیسی روز دوشنبه در شورای اداری اهواز با حضور تعدادی از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها، در تالار اجتمالات شهید جمال پور اهواز ، با تاکید بر اینکه بسترسازی لازم برای برگزاری مناسب باید از هم اکنون آغاز شود، افزود: برای برگزاری انتخابات باید همه را قانع و به صورت شفاف عمل کنیم تا یک انتخابات سالم و پاک و بدون جانبداری را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای انتخابات برنامه مفصلی داریم، اضافه کرد: تلاش می شود که شرایط حضور نامزدها و یا نمایندگان آنها در محل شمارش آرا فراهم شود و همه مراحل به استحضار آنها برسد.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال در کشور برگزار میشود.
متلاشی شدن ۳۲ باند جرایم خشن در اهواز
عالمی نیسی همچنین گفت: در یک سال گذشته ۳۲ باند جرایم خشن در اهواز شناسایی و متلاشی شده که باعث شده شرایط امنیتی این شهرستان بهبود یابد.
وی با اشاره به برگزاری ۵۶ نشست شورای تامین شهرستان اهواز در ۱۵ ماه گذشته، بیان کرد: با وجود اینکه شاخصهای امنیتی در همه مراکز استانهای کشور بین ۵۰ تا ۷۰ درصد رشد داشته اما این شاخصها در اهواز ۲ درصد کاهش یافته که نشان میدهد دستگاه های سیاسی، امنیتی، نظامی و انتظامی فعال هستند، این در حالیست که در مورد دست اندرکاران برقراری امنیت در اهواز اجحاف شده است.
آخرین انتخابات برگزار شده در اهواز پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا بود که ۲۹ اردیبهشت ۹۶ برگزار شد. این انتخابات که ۶۰۰ نفر نامزد شورای اسلامی شهر اهواز شده بودند، که برخی نامزدها مدعی تقلب در روند انتخابات شده و خواستار بازشماری آرا شده بودند. تجمعات اعتراضی تعدادی از نامزدها در مقابل ستاد انتخابات چند روز به طول انجامید.
تعیین تکلیف پولهای سرگردان در اهواز
یکی از نمایندگان اهواز، باوی حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه سهم اهواز از تولید ناخالص ملی حدود ۵۰ میلیارد دلار است، گفت: برای حل مشکلات اهواز باید این منابع اعتباری در شهرستان حفظ شود.
همایون یوسفی افزود: تولید ناخالص ملی ۴۵۰ میلیارد دلار در سال است که ۱۴.۵ درصد از آن معادل ۶۰ تا ۷۰ میلیارد دلار مربوط به خوزستان است و از این مبلغ نیز ۷۰ درصد معادل ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار سهم اهواز است.
وی ادامه داد: سالانه دهها هزار میلیارد تومان بابت بیمه، مالیات و حق آلایندگی از اهواز خارج و در شهرهای دیگر پرداخت میشود که باید از این روند جلوگیری کرد و این پولهای سرگردان تعیین تکلیف شود تا مشکلات اعتباری شهرستان اهواز به نتیجه برسد.
یوسفی اضافه کرد: خوزستان پیش از جنگ تحمیلی یکی از استان های برخوردار کشور بوده اما اکنون هیچکدام از شهرستانهای آن جزو برخوردارها به شمار نمیآید؛ جمعیت خوزستان از سال ۱۳۴۵ در حدود سه برابر شده این در حالیست که امکانات زیرساختی در آن تغییری نداشته است.
وی با اشاره به اینکه ۴۰۰ هزار نفر معادل یک سوم جمعیت اهواز در مناطق حاشیه سکونت دارند، افزود: این افراد به دلیل بیکاری در سایر شهرستانها و خرید زمینهای کشاورزی توسط شرکت نیشکر به حاشیههای اهواز مهاجرت کردهاند.
یوسفی گفت: گرد و غبار ، مشکلات ناشی از آب و فاضلاب و نیز مسایل بهداشت و درمان، معیشت و بیکاری به ترتیب مهمترین مشکلات خوزستان هستند.
پیگیری خرید تضمینی شلتوک
دیگر نماینده اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به کشت گسترده شلتوک در خوزستان در تابستان امسال، گفت: خرید تضمینی شلتوک از کشاورزان از سوی مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.
جواد کاظم نسب الباجی با تاکید بر لزوم تعدیل آب بهای کشاورزان، افزود: طبق مصوبه اخیر وزارت نیرو آب بهای شلتوک کاران همچون گذشته دریافت میشود تا زمانی که دولت مصوبه جدیدی ارایه دهد.
به گفته وی مقرر شده که آب بهای شلتوک کاران خوزستانی همانند استانهای شمالی محاسبه شود.
وی ادامه داد: به کارگیری نیروهای آموزشی که از ایذه به شهرهای حمیدیه و کارون و باوی اعزام شده بودند، لغو شده و قرار است به جای نیروهای اعزامی، معلمان بومی مشغول کار شوند.
الباجی افزود: این استخدامها به عنوان نیروی مازاد ایذه معرفی شدهاند در حالی که این مساله باید توضیح داده شود چرا در اهواز، حمیدیه و باوی که کمبود معلم دارند، نیروی بومی آموزشی به کار گرفته نمیشود و از نیروی مازاد شهرستانهای دیگر استفاده میشود.
نظر شما