به گزارش ایرنا، راهاندازی ایستگاههای صلواتی، ایجاد آشپزخانههای ثابت و سیار، تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز زائران و موکبها، و ... نمونه های بارزی از این خدمت بیمنت به زائران امام حسین(ع) است که در واقع نشات گرفته از عشق به اباعبدالله و شهدای والامقام نهضت خونین عاشورا است.
اما در میان تمام ایستگاههای صلواتی که برای خدماترسانی به زائران برپا شد یکی از این ایستگاههای صلواتی در نوع ساختار و خدماترسانی تفاوتی فاحش و عمده با دیگر موکبها داشت.
در این موکب محصولاتی که به زائران عرضه میشد در هیچ کجای طول مسیرهای منتهی به مهران نمونه مشابه نداشت.
مسئول این موکب در خصوص نوع خدمات رسانی این ایستگاه صلواتی گفت: برای سومین سال متوالی با توزیع محصولات خاصی از زائران اربعین حسینی در مسیر بازگشت پذیرایی میشود.
امیدحاتمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این ایستگاه صلواتی در حوزههای متنوعی چون دمنوش، عرقیجات، کرمهای درمانی، نوشیدنی و محصولات سلولوزی به زائران خدماترسانی شد.
وی یادآور شد: دمنوشهای گیاهی شامل مواردی چون آویشن، چای ترش، بهلیمو، بادرنجبویه و عرقیات درمانی هم نظیر درد مفاصل، سرفه، معده، آرامشبخش و... بود که به صورت دمنوش نوشیدنی یا مجموعه به زائران داده میشد.
حاتمی اضافه کرد: همچنین زائران با حضور در ایستگاه صلواتی با نوشیدنیهایی چون قهوه، کافی میکس و هات چاکلت پذیرایی میشدند.
وی گفت: در این ایستگاه صلواتی علاوه بر انواع کرمهای مرطوب کننده، زائران از کرمهای درمانی مانند کرم ترک پا، آفتاب سوختگی و... استفاده میکردند و یا در قوطیهای کوچک برای طول مسیر با خود میبردند.
وی در مورد محصولات سلولوزی هم توصیح داد: همچنین از دیگر اقلام توزیع شده بین زائران دستمال کاغذی، دستمال دستشویی برای استفاده از سرویس های بهداشتی بین راهی و پد بهداشتی بانوان بود که به متقاضیان داده میشد.
حاتمی اظهار داشت: در مدت یک هفته فعالیت موکب از تاریخ ۲۲ تا ۲۹ مهرماه این ایستگاه صلواتی به افزون بر ۱۰ هزار نفر زائر خدماترسانی شد و محصولات و خدمات ارائه شده در این موکب با استقبال زائران همراه بود.
وی با ابراز رضایت از خدماترسانی این ایستگاه صلواتی و خشنودی زائران از شیوه متفاوت پذیرایی و اقلام خاص آن تاکید کرد: این ایستگاه به مانند سالهای گذشته به همت اعضا و هزینه خود آنها و فقط به عشق امام حسین و شهدای کربلا(ع) دایر شده است.
بنابر اعلام رئیس ستاد مرکزی اربعین بیش از ۶۰ درصد از مجموع زائران اربعین امسال از مرز بینالمللی مهران تردد داشتهاند.
شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بینالمللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیونهای حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.
در اربعین امسال افزون بر سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند.
نظر شما