عادل مهری روز سهشنبه در همایش تجلیل از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان کردستان اظهار داشت: مرکز نخبگان و دانش پژوهان شاهد و ایثارگر کشور از دهه ۷۰ و برای تقویت بنیههای علمی ایثارگران و شناسایی نخبگان جامعه ایثارگری در کشور راهاندازی شده است.
وی افزود: این مرکز از همان ابتدا بدنبال شناسایی و تقویت تواناییهای نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر بود و تاکنون نیز در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و موفق به شناسایی ۹ هزار نخبه شاهد و ایثارگر جانباز، آزاده و خانواده شهدا در سطح کشور شده است.
رییس مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر کشور اضافه کرد: این تعداد نخبه شاهد و ایثارگر با دارا بودن یکی از شاخصهای نخبگی از جمله چاپ مقالات معتبر، شرکت در کنگرههای بین المللی، تالیف کتاب، اختراع و کسب رتبههای برتر بدون سهمیه عضو مرکز شده اند.
وی افزود: مرکز دانش پژوهان بدنبال ظرفیت سازی و شناسایی ظرفیتها است و در این زمینه ایجاد مرکز رشد برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها کلید خورده است و در آینده نزدیک فعال میشود.
مهری اظهار داشت: با هماهنگی حوزه اقتصادی مرکز نخبگان و دانش پژوهان، مقدمات ارائه وام سفر به نخبگانی که علاقمند به شرکت در همایشهای علمی خارج از کشور هستند درحال نهایی شدن است.
وی یادآور شد: درحوزه بین المللی حدود چهار تشکل علمی در حوزه شیمیایی فعالیت دارند که با برنامهریزیهای انجام شده در آذر و دی امسال رای شرکت در یک کنفرانس بین المللی به کشور هلند اعزام خواهند شد.
رییس مرکزدانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر کشور یادآورشد: هم اکنون در مجموع ۱۱۹ تشکل رسمی حوزه ایثارگری در کشور فعال است که ۲ مورد آن شامل تشکل نخبگان و جمعیت شاهد و ایثارگر در استان کردستان قرار دارد.
وی با بیان اینکه اعضای مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر بازوان اجرایی خوبی برای بنیاد شهید به شمار میروند، افزود: سیاست بنیاد شهید این است که از ظرفیت های ایثارگران در حوزه های مختلف استفاده کند و با جدیت در این حوزه تلاش میشود.
در ادامه این آیین تعدادی از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان کردستان تجلیل شدند.
در حال حاضر حدود ۱۲۰ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر کردستان جزو نخبگان و سرآمدان هستند.
نظر شما