۸ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۵
کد خبرنگار: 1112
کد خبر: 83535026
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تمدید مهلت ارسال آثار به بخش مسابقه مقالات رادی‌شناسی

تهران- ایرنا- دبیرخانه دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی مهلت ارسال آثار به بخش مسابقه مقالات رادی‌شناسی را تا پنج‌شنبه آتی (۱۶ آبان) تمدید کرد.

به گزارش امور ارتباطات رسانه ای دومین جشنواره تئاتر اکبر رادی، دبیرخانه این رویداد فرهنگی هنری با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: مهلت ارسال چکیده مقالات برای حضور در بخش مسابقه مقالات رادی شناسی تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه آتی (۱۶ آبان ۹۸) تمدید شد و لازم است متقاضیان در فرصت باقیمانده نسبت به تکمیل و ارسال مدارک برای حضور در این بخش اقدام کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره با توجه به تماس های مکرر پژوهشگران، دانشجویان و محققان متقاضی شرکت در بخش مسابقه مقالات رادی‌شناسی برای تمدید ارسال چکیده مقالات، این زمان تا ۱۶ آبان تمدید شد و از این رو دبیرخانه جشنواره از متقاضیان درخواست کرد مدارک لازم را به نشانی اینترنتی festivailraditheater@gmail.com  ارسال کنند.

بخش مقالات رادی‌شناسی دومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهد شد. پژوهشگران علاقه مند سراسر کشور می توانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند. همچنین نسخه کامل مقالات انتخاب شده در مرحله نخست نیز باید در قالب نرم‌افزار ورد و پاورپوینت حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸ به دبیرخانه جشنواره تحویل شود.

مؤسسه­ فرهنگی هنری اکبر رادی با همکاری نهادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی؛ از جمله خانه تئاتر، شهرداری تهران و اداره‌کل هنرهای نمایشی، دومین دوره‌ جشنواره تئاتر اکبر رادی را از ۲۷ تا ۳۰ آذر ۱۳۹۸ (۱۸ تا ۲۱ دسامبر ۲۰۱۹) در تهران برگزار می‌کند. این جشنواره شامل بخش های مختلف از جمله بخش های رقابتی نمایشنامه نویسی، بخش مقالات رادی شناسی، رادیو رادی و بخش غیررقابتی صحنه‌ای همچنین سمینار بین‌المللی نمایشنامه‌نویسی رئالیستی ایران با تمرکز به آثار اکبر رادی، آنتوان چخوف، هنریک ایبسن، آگوست استریندبرگ و آرتور میلر است. 

اکبر رادی (۱۰ مهر ۱۳۱۸ در رشت، درگذشته ۵ دی ۱۳۸۶ در تهران) نمایشنامه‌نویس و داستان‌نویس معاصر ایرانی و یکی از مهم‌ترین نمایشنامه‌نویسان تاریخ زبان فارسی بود. وی به گفته خودش با تماشای تئاتر خانه عروسک هنریک ایبسن در دهه ۳۰ به عرصهٔ تئاتر و نمایشنامه‌نویسی علاقه‌مند شد. در سال ۱۳۳۸ نخستین نمایشنامهٔ خود را با عنوان روزنه آبی نگاشت و نوشتن نمایشنامه های مختلف صحنه‌ای و رادیویی را تا پایان عمر ادامه داد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha