مازیار صفرپناه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده تحت نظارت انجمن اولیا و مربیان در شهرستان های لاهیجان، رودسر، املش، بندر انزلی، کیاشهر، رودبار، لنگرود و ناحیه یک رشت مشغول ارائه خدمت به خانواده های دانش آموزان هستند.
وی با بیان این که مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده به استناد مصوبه شورای عالی انجمن از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار کرد: این مراکز با بهره گیری از نیروی انسانی متخصص، فضا و تجهیزات مناسب تحت نظارت انجمن اولیا و مربیان خدمات راهنمایی و مشاوره ای به خانواده های دانش آموزان ارائه می دهند.
وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات تخصصی مشاوره خانواده، تحصیلی، تربیتی و ... به خانواده های دانش آموزان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کمک به سلامت روانی خانواده ها و دانش آموزان و برگزاری کارگاه های مشاوره گروهی، جلسه های پرسش و پاسخ برای ارتقای آگاهی های تربیتی اولیای دانش آموزان از جمله وظایف مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده است.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش گیلان بیان داشت: هدف مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده تحت نظارت اولیاء و مربیان ، کمک به استحکام کانون خانواده به منظور مشارکت بهینه در امر تعلیم و تربیت فرزندان است.
صفرپناه در ادامه گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره انجمن اولیاء و مربیان و سازمان دانش آموزی گیلان اضافه کرد: این تفاهم نامه همکاری به منظور نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران و رانندگان خودروهای حمل و نقل دانش آموزی در سطح مدارس گیلان و انجام فعالیت های فرهنگی و تربیتی در سرویس های حمل و نقل دانش آموزی استان به امضاء رسیده است.
استان گیلان دارای افزون بر ۴۰۰ هزار دانش آموز است که در بیش از پنج هزار واحد آموزشی مشغول به هستند.
نظر شما