علی اصغر مصاحب روز شنبه در نشست آغاز بهرهبرداری از خدمات سامانه کشوری کسب و کار (سککوک) ایلام اظهار داشت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی به دنبال حمایت از شرکتهای مدیریت صادراتی و کنسرسیومهای مدیریت صادرات است.
وی افزود: گسترش خوشههای کسب و کار یکی از مدلهای توسعهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی است و این شیوه برای بنگاههای کوچک و متوسط و تولیدکنندگان این عرصه در نظر گرفته میشود.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران یادآور شد: استقرار این مدل توسعهای علاوه بر اشتغالزایی منجر به توسعه بازار، انتقال تکنولوژی، رفع گلوگاهها و نقاط فشار برای صنایع و کسب و کارهای مختلف دریک خوشه و در منطقه جغرافیایی خاص میشود.
مصاحب با بیان اینکه خوشههای کسب و کار و کنسرسیومهای صادراتی نیاز امروز در حوزه صادرات و توسعه بازار کشور هستند، گفت: این سازمان ۲ مدل توسعه ای را دنبال می کند و در همین راستا چهار خوشه کسب و کار در استان ایلام شناسایی شده و در حال بررسی هستند.
وی بر ضرورت هم افزایی بین دستگاههای اجرایی برای رونق کسب و کار تاکید کرد و افزود: حمایتهایی نیز در زمینه حضور تولیدکنندگان و صنعتگران در نمایشگاهها و تورهای صنعتی انجام میگیرد که این سازمان برای شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی در تامین ۵۰ درصد هزینه برگزاری از صاحبان صنایع حمایت می کند.
مصاحب تاکید کرد: انتقال فناوری از دیگر اهدافی است که باید در داخل و خارج از کشور مد نظر باشد که در داخل کشور از طریق تورهای صنعتی و در خارج نیز از طریق روابط بین الملل صورت می گیرد.
وی در خصوص راه اندازی سامانه سککوک نیز گفت: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی می توانند با مراجعه به این سامانه علاوه بر تامین مواد اولیه خود نسبت به شناسایی و حضور در بازارهای جدید صادراتی نیز اقدام کنند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی افزود: به کارگیری روش های مدیریت لجستیک، مدیریت زنجیره تأمین و ارائه ابزارهای نوین پرداخت اعتباری و مدت دار برای انجام معاملات تجاری از مهمترین مزیت های سامانه سککوک است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: صنایع کوچک و خرد نقش مهم و اساسی در توسعه اقتصادی کشور و استان دارند و باید مورد حمایت قرار گیرند.
حیدر نعمتی اظهار داشت: شرکت شهرک های صنعتی کشور می تواند با برنامه ریزی مناسب برای حمایت از صنایع کوچک و خرد آنان را در چرخه اقتصادی کشور فعال کند.
وی افزود: از آنجایی که زیرساخت های شهرک های صنفی استان هنوز کامل نشده شرکت شهرک های صنعتی می تواند با اختصاص اعتبار مناسب در راستای تسریع این زیرساخت ها کمک کند.
نعمتی یادآور شد: شرکت شهرک های صنعتی می تواند برنامه مناسبی برای صنایع کوچک استان ارائه کند تا بتواند از ظرفیت واحدهای صنعتی کوچک در چرخه تولید بهره ببرد و اشتغال مولد این واحدها را نیز حفظ کند.
وی از معاون شرکت شهرک های صنعتی کشور خواست پیگیر افزایش اعتبار سهم استان از محل کمک های فنی و اعتباری شود تا بتوان برخی از واحدها که از چرخه تولید خارج شده اند دوباره با تزریق اعتبار به چرخه فعالیت بازگردند.
نعمتی گفت: آسیب شناسی لازم باید در خصوص واحدهای صنعتی صورت گیرد تا با مشاوره و مداخله و حمایت مالی به موقع و با استفاده از تسهیلات کمک های فنی و اعتباری واحد صنعتی دچار مشکل نشود.
نظر شما