به گزارش ستاد توسعه فناوری نانو، این دوره مجمع تلاش خواهد داشت تا موضوع تأثیر فضای متغیر و ناپایدار اقتصادی کشور را بر کسبوکارهای دانشبنیان محور قرار داده و به بررسی فرصتها و تهدیدهای ناشی از آن بپردازد. همچون دورههای گذشته مجمع، امسال نیز صاحبنظران مختلفی در این دو روز به ارائه دیدگاهها و تجربیات خود در قالب سخنرانیها، پنلها و کارگاههای مختلف خواهند پرداخت.
بههمین ترتیب گردهمایی بخش بزرگی از فعالان اکوسیستم حوزه فناوری و نوآوری علیالخصوص فناوری نانو، فرصت ارزشمندی جهت شبکهسازی و گسترش ارتباطات برای شرکتکنندگان این رویداد خواهد بود.
در آخرین دوره از این رویداد با عنوان جستجوی ستاره قطبی در آسمان نوآوری، ۳۵ سخنران حضور داشتند و ۲۹ نشست برگزار شد. ۳۸ درصد از شرکتکنندگان را عرضهکنندگان فناوری تشکیل داده و ۱۴ درصد از شرکتکنندگان دوره قبل متقاضیان فناوری بودند، واسطهها و ارائهدهندههای خدمات نیز سهم ۲۴ درصد و دولت سهم ۱۸ درصدی از شرکتکنندگان دوره قبل داشت.
بررسی جزییتر شرکتکنندگان دوره پیشین نشان میدهد که در میان شرکتکنندگان دوره قبل، ۱۸ درصد محققان دانشگاهی، ۱۵ درصد مشاوران و شرکتهای ارائهدهنده خدمات کسبوکار، ۱۴ درصد شرکتهای فناوری، ۱۳ درصد از ستاد نانو، ۹ درصد شرکتهای صنعتی و ۷ درصد استارتآپها حضور داشتند.
هفتمین مجمع ۱۰ و ۱۱ دیماه ۱۳۹۸ در سالن کنفرانس پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد. در این دوره ۴۶ نفر ظرفیت ثبتنام ویژه وجود دارد که هزینه آن به دلیل استفاده از جایگاه ویژه، همچنین بهرهمندی از پکیج کامل فیلم فروم، متفاوت از سایر ثبتنامها خواهد بود. بدیهی است که در صورت تکمیل ظرفیت پیش از تاریخ ۷ دیماه ۹۸ سامانه ثبتنام بسته شده و امکان ثبتنام جدید فراهم نخواهد بود.
نظر شما