محسن مصطفایی روز سهشنبه در جلسه تخصصی پدافند غیرعامل کشاورزی افزود: یکی از مهمترین خطراتی که هنگام بروز بحران میتواند بخش کشاورزی استان را تهدید کند قطع کامل جریان برق شهری و صنعتی است که تمام صنایع تبدیلی و تکمیلی را با رکود کامل مواجه خواهد کرد و از هماکنون تمهیدات لازم اندیشیده شده تا با استفاده از ژنراتورها بتوان جایگزین خوبی را برای برق در مواقع اضطراری در این واحدها مستقر کرد.
او یکی از مواردی که در مواقع اضطراری بر روی آنها برنامهریزی شده را چاههای عمیق و نیمهعمیق کشاورزی دانست که در راستای اجرای سیاست های وزارت متبوع برقدار شده و از تمهیدات لازم اندیشیده شده تا ژنراتورهای مستقر در چاههای کشاورزی دوگانه سوز شده و یا از ژنراتورها استفاده شود.
وی گفت: این وضعیت در مورد تمامی سردخانههای محصولات کشاورزی نیز صادق است که باید صرفا ٍمتکی به برق شهری نباشند.
او افزود: ما آمادگی هرگونه اقدامی را در خصوص تهدیدات احتمالی که بخش کشاورزی را به چالش میکشاند، داریم.
وی ادامه داد: استان اردبیل قطب کشاورزی و دامپروری کشور است و در مواقع غیرمنتظره تهدیدات مختلفی ممکن است این بخش را تهدید کند که از هماکنون اقدامات لازم در خصوص جلوگیری از خروج دامهای مولد و جلوگیری از شیوع آفات و امراض دامی اندیشیده شده است.
وی گفت: حفاظت و نگهداری از بدوز انواع محصولات کشاورزی نیز مقولهای بسیار مهم است که تمهیدات لازم نیز در این خصوص اندیشیده شده است.
پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات غیر مسلحانهای است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها و اقدامات نظامی دشمن میشود.
نظر شما